Legfrissebb hírek ÚJ

A Jeep összeállt az Igloo-val: minihűtő az autós kirándulásokhoz

A Jeep összeállt az Igloo-val: minihűtő az autós kirándulásokhoz

Ha szeret kimozdulni otthonról, autóba ülni, elhagyni az aszfaltutak monoton világát, odavan a természetért, akkor nagy hasznát veheti a Jeep és az Igloo közös alkotásának. Jólesik út közben, vagy kirándulás alatt a hideg üdítő, a friss szendvics, s a két márka által jegyzett Playmate minihűtő a segítségünkre lehet.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Praktikus
Az üdítőnek, a sörnek, de akár a szendvicsnek és a süteménynek is jut benne hely

Eredeti műalkotásokról van szó, egyértelműen a Jeep rajongókat és tulajdonosokat célozzák meg. Azoknak szól, akik értékelik, hogy italaik (vagy harapnivalóik, például a szendvicsek vagy a sütemények) megfelelő hőmérsékletűek, fogyaszthatóak maradnak az utazás teljes időtartama alatt. És most megrendelhetőek a Jeep Stickers Playmate Pal-ok, mégpedig zafír vagy szén színben.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Vidámság
Dizájnos formavilág, többek között a Jeep hűtőrácsával

Mindegyik hűtő ára 44,99 dollár, vagyis 16500 forint, és 7 literes kapacitással rendelkeznek. Az Igloo vizuálisan úgy tervezte meg a frigókat, hogy egyedi grafikával bírjanak, például azonnal felismerhető a Jeepek hűtőrácsdizájnja. De van rajtuk Jeep márkajelzés, plusz több, kalandok ihlette matrica.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
7 literes kapacitás
A Jeep és az Igloo közös alkotása autós kirándulásokhoz, túrákhoz

„A Jeep márka a kalandszellemet testesíti meg, míg az Igloo tovább fokozza a komfortot és garantálja a megfelelő hőmérsékletet. Olyan partnerségről van szó, amelyet izgatottan vállaltunk együtt – mondta Brian Garofalow, az Igloo marketing igazgatója. – A szórakoztató, időtlen dizájnnak, valamint az italok és a harapnivalók tökéletes frissen tartásának köszönhetően a vadonatúj Jeep Playmate még felejthetetlenebbé teszi a jeepes életet.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Megéri
Az ára 16500 forintnyi összeg