Legfrissebb hírek ÚJ

Ausztrália, az off road Paradicsom – Videók!

Ausztrália, az off road Paradicsom – Videók!

Ausztrália az off roados kihívások hazája. A kontinensnyi országban rengeteg olyan terület található, ahol kedvére csapathat az ember. Nem véletlen, hogy egy teljes iparág épült a terepezésre, dzsungel, sivatag, sziklás részek, egyre megy, az a lényeg, hogy a szigorúan összkerekes gépekkel „élvezkedjen” a kalandor.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Exrém
Ez nem ígérkezik egyszerű mutatványnak...

Zseniális videofelvételek segítségével megpróbáljuk olvasóinkat legalább képzeletben a távoli Ausztráliába repíteni, s megmutatni, milyen eszméletlen helyeken teheti próbára tudását az ember.

 

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Expedíció
Ausztrália meghódítása...

Többek között Toyota, Nissan, Jeep Wrangler és Land Rover Defender is kipróbálta az alábbi sziklapályát, amely minden bizonnyal örök élményt jelentett a kormány mögött ülőknek. Mit is mondhatnánk: sárgulunk az irigységtől, hogy mi nem lehettünk ott...

A terepjáró mögé kötött lakókocsival hódítaná meg a csodálatos területeket? Nem probléma, csak megfelelő cucc kell hozzá. Márpedig arrafelé profi felszerelésből nincs hiány.

Előfordulhat, hogy az erdőn, a dzsungelen kell átvágni, saras, agyagos, vendégmarasztaló utakon. Valódi kihívás, de megkönnyíti a feladatot, ha egy strapabíró és kiváló képességekkel megáldott terepjáróban ülünk.

 

Forrás: youtube