Legfrissebb hírek ÚJ

Extrém „Kecske” off roados kiruccanásokhoz – Videó!

Extrém „Kecske” off roados kiruccanásokhoz – Videó!

A legszélsőségesebb terep illik ehhez az extrém „Kecskéhez”. A „Goat” egy verhetetlen off road utánfutó, amelynek a dizájnja nem túl előnyös, viszont a képességei kimagaslóak. Strapaíró, rugalmas és a legszélsőségesebb körülmények között is lehet rá számítani.

Utánfutó
Nem túl szép, viszont praktikus, strapabíró és megbízható

Ezt az utánfutót egy utahi székhelyű csapat építette, amely szárazföldi felszerelésekre szakosodott, beleértve a sátrakat és mindenféle tartozékot, ezért a pótkocsit a legextrémebb terepre szánták. A vastag, acéllemez alappal és nagy teherbírású acélhéjjal ellátott szerkezetet a Hinckley Overlanding alkotta, s a „Kecskét” elpusztíthatatlannak és rendkívül tartósnak állítja be.

Van benne anyag
907 kilogrammot nyom, de a nehéz terepen is könnyen mozog

Az alaposan megnövelt hasmagasságú, robusztus, 907 kilogrammot nyomó pótkocsit torziós felfüggesztéssel látták el. A könnyűfém keréktárcsáin off road abroncsok feszülnek, vagyis az egyenetlen talajon is remekül használható.

Táborhely
Napellenző, sátor vagy egy tábori konyha is hozzákapcsolható

A Goat több mint 1000 literes tárolókapacitással rendelkezik és nagy teherbírású rögzítőállvánnyal van felszerelve sátor vagy egyéb kempingfelszerelés számára. Mivel a Hinckley Overlanding a kempingfelszerelésekre specializálódott, a szerkezet ezért érdekes kiegészítőkkel bővíthető.

A felszerelésnek
1000 literes a tárolókapacitása, sok minden elfér benne

Például napelemekkel, LED-es világítótestekkel, hűtőszekrénnyel, vagy akár három méteres „árbóccal”, amelyre nagy teljesítményű világítás, illetve videokamera szerelhető. De számtalan féle sátor és napellenző is rögzíthető hozzá.

A Las Vegas-i SEMA show-n bemutatott Goat már megrendelhető, az alapára 11499 dollár, vagyis körülbelül 3,7 millió forint.

Amerikai
3,7 millió forintnyi összeg az alapára

 

Forrás: youtube