Legfrissebb hírek ÚJ

Off road utánfutó, a kempingezés bázisa

Off road utánfutó, a kempingezés bázisa

Dél-Afrikában számtalan remek kirándulós, felfedezős, csapatós hely van. Ennek eredményeként több cég is kiváló minőségű off road kiegészítőket kínál, hiszen a kereslet nagy és állandó. Itt van például egy tartalmas kiruccanásnál kiválóan használható terepes utánfutó, amely viszonylag olcsó és rendkívül praktikus.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Mobillakás
„Kicsomagolva” remek menedékhelyet nyújt az erdőben, a mezőn, a vadonban

A Mobi X amolyan kalandtrailer, a neve röviden X. A Mobi Lodge dél-afrikai lakóautó- és lakókocsi-utánfutó gyártó munkája. Az ára 14762 dollárnak megfelelő összeg, forintban számolva körülbelül 5 millió.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Fekvőhely
A kényelmes, kétszemélyes alvómatrac alapfelszereltség

Ennyi pénzért horganyzott acél keretre épült, üvegszálas testtel rendelkező trailert kapunk. Ellenáll az esőnek, a pornak, a viharoknak. A felhasznált minőségi kompozit anyagok sokat dobnak a pótkocsin, de a szerkezet valódi értékét a felhasználhatósága adja. A terepen ugyanis az All-Terrain abroncsaival, a strapabíró felfüggesztésével kiválóan mozog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
1500 kilogrammos teherbírás
A tetőcsomagtartó létra segítségével érhető el

A felszereltsége bővíthető, csak a pénztárca vastagságának függvénye. A kétszemélyes alvómatrac alap, ahogy néhány olvasólámpa és oldalsó ablak. Viszont, a Mobi X a kempingezés bázisa lehet. Például egy remek mobilkonyhát is rejt, kétégős tűzhellyel, 66 literes hűtőszekrénnyel, tárolópolcokkal.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Komfortos
A szabadtéri konyhában elkészíthető a meleg ebéd és a vacsora

Jár(hat) még hozzá 150 literes víztartály szivattyúval, amely ellátja a szabadtéri zuhanyzót és a mosogatót. Van még toalett, akkumulátor- és napkollektorszett is. Aztán vásárolható 1500 kilogramm terhelhetőségű tetőcsomagtartó, amelyet létra segítségével lehet elérni, elférhet rajta a kajak, a mountainbike vagy akár a tetőtéri sátor.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Minőség
Az aszfaltút melletti területen is biztonságosan, megbízhatóan mozog

Egyébként átlagosan minden X körülbelül 760 kg-ot nyom.