címke: Africa Race

Africa Race: Kovácsék a dobogón  pihennek

Africa Race: Kovácsék a dobogón pihennek

Megtartotta a kamionos kategóriában elfoglalt harmadik helyét a Qualisport Racing együttese az Africa Eco Race ötödik szelektív szakaszán, amely az utolsó marokkói penzum volt a mezőny számára. A Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László triónak és a mezőny többi tagjának most van egy napja, hogy rágyúrjon a leghosszabb afrikai tereprali-viadalon mindig döntő fontosságú Mauritániára.

bővebben ...
Africa Race: Kovácsék két helyet javítottak

Africa Race: Kovácsék két helyet javítottak

„Húzós nap volt, de túl vagyunk rajta!” – így értékelt Kovács Miklós, a Qualisport Racing pilótája, miután a kamionos kategória negyedik legjobb idejét teljesítette Czeglédi Péter navigátorral és Ács László fedélzeti szerelővel a 2018-as Africa Eco Race harmadik versenynapján, Marokkóban, az Agdal és Assa közötti 400 kilométeren.

bővebben ...
Africa Race: Kovácsék elakadtak és ástak

Africa Race: Kovácsék elakadtak és ástak

Közel két óra ásás a sivatagban – nem unatkozott a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László kamionos trió a 2018-as Africa Eco Race második versenynapján. Sokáig a kategóriája második helyén repesztett a sárga színű Scania Torpedo, de egy baki keresztülhúzott minden számítást és az egység hatodikként ért célba.

bővebben ...
Africa Race: nyitányként harmadik hely

Africa Race: nyitányként harmadik hely

A dobogón nyitott a Qualisport Racing a 2018-as Africa Eco Race-en: a marokkói nyitószakaszon a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László magyar trió a bosszantó problémák ellenére a harmadik helyen végzett.

bővebben ...