címke: Kétéltű terepjáró

Kétéltű terepjáró – Videók!

Kétéltű terepjáró – Videók!

Ez az off roader tényleg extrém és különleges. A Tinger Armor „öt az egyben” vas, azaz hómobil, quad, traktor, mocsári buggy és vízi jármű is. Az 500 kilogramm maximális teherbírású gép akár 700 kg-os rakományát is elvontatja extrém körülmények közepette.

bővebben ...
Croco TAG Amphibie 4x4: a terepkrokodil

Croco TAG Amphibie 4x4: a terepkrokodil

Ez aztán a furcsa járgány. Olyan, mintha a falu szélén található sufniműhely legújabb darabja lenne. Pedig a látszat csal, a Croco TAG Amphibie 4x4 ott kezdett elemében lenni, ahol a járható út véget ért. Nem csak a szárazföldön (hóban, sárban, sziklák között) boldogult el, hanem a vízben is – éppen ezért meglepő, hogy csak 1978 és 1986 között gyártották a terepkrokodilt, s mindössze alig 60 darab készült belőle.

bővebben ...
Amphi-Ranger 2800 SR: összkerekes úszómester

Amphi-Ranger 2800 SR: összkerekes úszómester

Aszfalton, terepen, sőt a vízben is otthonosan mozgott. A német rendőrség által is bevetett Amphi-Rover 2800 S(eawater)R(esistant), ha a szárazföldön teljesített szolgálatot, az összkerékhajtásával tűnt ki a kollégái közül, amennyiben el kellett hagynia a partot és motoros csónakként funkcionált, a propellerével oldotta meg a feladatot. Munkagépként és vízi járőrként egyaránt hasznosította magát.

bővebben ...