címke: Portugália

Loeb visszaül az 500 pacis hibrid Puma WRC-be

Loeb visszaül az 500 pacis hibrid Puma WRC-be

Sébastien Loeb visszatér az M-Sport Ford WRC csapatához, hogy a januári Monte-Carlo-rali után ismét leverje a mezőnyt az összkerekes, 550 lóerős (500 Nm) Ford Puma Hybrid Rally1 versenyautóval. Ezúttal májusban (19-22.) láthatjuk a kilencszeres rali-világbajnok, Dakar-második és harmadik francia pilótát, mégpedig a portugáliai vébéfutamon.

bővebben ...
Guruló szörfös szálloda – Videó!

Guruló szörfös szálloda – Videó!

Lehet, elsőre eszement gondolatnak tűnhetett, de ha jó belegondolunk, zseniális az ötlet. Az emberek odavannak a többnapos kiruccanásokért, a horgászatért, a kirándulásért, a szabadban eltöltött hétvégékért, a nyaralásokért – a „vándoroknak” kínál guruló szállodát két portugál fiatal. Egy összkerekes Mercedes Actros szolgáltatja a kényelmet, a fekhelyet.

bővebben ...
Luzitániában csak lazán

Luzitániában csak lazán

Az egyik utolsó érintetlen off roados paradicsom maradt Európában Portugália. Az Ibériai-félsziget délnyugati részén elhelyezkedő ország fantasztikus adottságokkal rendelkezik. Hiszen ez a legnaposabb vidék a kontinensen és tele van úttalan dimbes-domos utakkal amelyeket, mintha csak direkt a terepmotorosoknak találtak volna ki. Nem meglepő, hogy a Dakar 2006-os kiírásában és a ralivébé sorozatában is rendre helyszínül szolgál Algarve és környéke.

bővebben ...