Legfrissebb hírek ÚJ

Beleszerettünk! Cadillac Baja Trophy Truck

Beleszerettünk! Cadillac Baja Trophy Truck

Az 1940-től 1964-ig gyártott Cadillac Series 62 anno meghódította az Egyesült Államokat, hatalmas népszerűségnek örvendett, számtalan filmben tűnt fel az autó. A közúti cirkálóból több különleges változat is készült, de amit most mutatunk, az bizony tényleg extra. Összkerekes „Baja Trophy Truck” off roader, a terep ördöge.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Eszement óriás
Félelmetes vas. A világ meghódítására született

Mindig izgalmas, amikor a klasszikus keveredik a modernnel. Az előző évszázad ötvenes éveinek végén készült Cadillac 62-ből terepgépet alkotni, nos, az tényleg valami egyedi, valami extra. Timothy Adry Emmanuel (a közösségi médiában „adry53”) virtuális alkotása a különleges gép.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Álomverda
Az ötvenes évek klasszikusának és a modern technológiának a keveréke

Lehet, hogy soha az életben nem valósul majd meg, de így képeken elég jól néz ki. A Hummer H1-et vagy a Ford Bronco V8-as el tudjuk képzelni, amint az erdőt, a mocsaras vidéket vagy éppen a sivatagot járja, de a Cadillac 62 nem a műutak mellé való. Legalábbis eddig azt hittük…

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Szörnyeteg
Nincs terepakadály, amely feltartóztathatná, a hatalmas kerekei alatt lehet sár, homok vagy éppen hó

A hatalmas gumiabroncsokkal, Fox Racing Shox felfüggesztéssel, emelt hasmagassággal, haspáncéllal, 4x4-es rendszerrel és a tetőre szerelt LED-es fénycsíkkal ellátott klasszikus valódi vadállat, az ember legszívesebben azonnal beleülne és csapatna vele.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Népszerű lenne
Az amerikai Baja sorozatban vagy a Dakaron is el tudnánk képzelni

Elképzelhető, hogy technikailag nem kivitelezhető és racionálisan nézve a rengeteg pénzt sem érné meg az átalakítás, de a 6,4 literes, V8-as motor hajtotta fenevad akkor is dögös.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
6.4, V8
Igazi erőmű tombol benne