Legfrissebb hírek ÚJ

Brutálisan vagány lett az új Renegade

Brutálisan vagány lett az új Renegade

A Jeep tervezőmérnökei alaposan odatették magukat a konstrukció megalkotásakor, hiszen az eddig is extravagáns kinézetre sikerült még egy lapáttal rátenni a most bemutatott modellfrissítésben.

Az első szembetűnő újítás a látványvilágban, hogy az első fényszórókat kicserélték, most már LED-es egységek világítanak majd. Egyébként pontosan olyanok, mint amilyeneket a 2018-as Wranglerekben villantott meg a Jeep, ez is egy érdekes, húzás, hiszen két teljesen különböző típust még minimálisan sem szoktak keresztezni.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Jeep

A frontrész legjellegzetesebb eleme, a krómozott hűtőrács keskenyebb lett és modernebb agresszívabb a formája, mint az előzőnek volt – ott hét különálló cikkely volt, itt össze van fogva az egész, ezzel sokkal szebb, elegánsabb hatást sikerült elérni egyszerűen jobb ránézni az új Renegade-ra.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Jeep

S, ha mindez még nem lett volna elég, az elülső lökhárítót teljes mértékben áttervezték, a benne fellelhető ködlámpák pedig nagyobbra nőttek, mostantól az alsó légrácsban ülnek, mellettük pedig két kis rombusz elem is el lett helyezve. Hátul viszont szinte semmihez sem nyúltak a dizájnerek, a jellegzetes X-es lámpák egy kissé igényesebben festenek azért.

Persze műszaki csemegék is vannak, hiszen azt már lehet tudni, három- és négyhengeres motorokkal is szállítják majd a Jeep újdonságát az európai piacra. Előbbi egyliteres lesz 120 lóerős csúcsteljesítménnyel, utóbbiból pedig kétféle turbós verzió készül, 150, illetve 180 paripával. S, természetesen már a hibrid hajtásláncon is dolgoznak.