Legfrissebb hírek ÚJ

Mobil a buli: a legjobb telefonok off roadozáshoz

Mobil a buli: a legjobb telefonok off roadozáshoz

Manapság már Rambót is úgy engednék el a dzsungelbe elvégezni a küldetését, hogy a legendás kése, a fegyverek és bombák mellett legyen nála egy okos telefon is. Igen ám, de ha extrém körülmények között, sárban, vízben, hőségben vagy fagyban kell menetelni, akkor olyan készülékre van szükség, amely bírja a strapát. Különben, ahogyan azt mondani szokták, az anyagi kár jelentős lesz. Nos, összeszedtük legbrutálisabb mobilokat, amelyek tuti, nem hagynak cserben.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Conquest S11

Mint a neve is mutatja, ez a készülék a profik választása, s a nemzetközi tesztek alapján a legjobban védett okostelefon. Akár háromméteres zuhanást és harminc perc úszást is kibír. Android 7.0 rendszeren megy, HD-kijelzője van, gyors a processzora, sokat bír az akksija.

Ajánlott fogyasztói ára: 125 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

CAT S40

Ez a márka talán az egyik legismertebb ebben a szegmensben és nyugodtan állítható, hogy csúcsminőséget képvisel. Egy 1,8 méteres zuhanást még kibír, s 1 méteres mélységben egy órát is lehet úszni vele. Android 5.1 Lillipopon megy, az akkumulátora lehetne jobb.

Ajánlott fogyasztói ára: 100 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

CAT S60

Ez a testvérénél kicsit fejletlenebb, már ami a tűrőképességeit illeti. Hiszen 1,2 méteres esést képes túlélni törés nélkül, s az egyméteres vízben csak egy fél órát lehet vele pancsolni. Viszont a processzora jobb mint az S40-esnek, Android 4.4 Kit Katon megy és olcsóbb. Ja és van benne hőkamera is.

Ajánlott fogyasztói ára: 73 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Verykool RX2 Rock

A feltörekvő márka igazán extrém ütés és vízállóságot kölcsönzött a készülékének, amely 2 méteres zuhanórepülést simán megúszik, s ha már úszás, akár öt méter mély merülésre is jó egy óra erejéig. A processzora viszont gyengusz csak 1 gigás, Android 4.2 JellyBeanen hasít.

Ajánlott fogyasztói ára: 110 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Sonim XP7

Ez a cég arról híres, hogy XP3300 Force prototípus modelljével a zuhanás 3300 méteres Guinness-rekordját tartja. Ez a széria darab 2 métert bír ki, úszni is 2 méter mélyen 30 percet tud. Nagyon jól védett, de nehéz, majdnem 30 dekás, viszont a hangszórója a legjobb. Android 4.4 Kit Katon megy.

Ajánlott fogyasztói ára: 152 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Kyocera DuraForce Pro

Ez jól csengő név a túlélő szakmában. Ellenáll erős rezgésnek, párának, víznek, ütésnek pornak. Az esés 1,2 méteres, az úszás 30 perces lehet nála. Az akksija nagyon sokat bír, s az is hasznos, hogy van benne barométer. A processzor 2 gigás, és ez Android 6.0 Marshmallow-n működik. 

Ajánlott fogyasztói ára: 117 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Nautiz X8

Az Egyesült Államok katonai szabványainak megfelelő készülék,i nkább computer, mint telefon. Nemcsak az ütésnek, a pornak, s a víznek, hanem a szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenáll. Úszik egy órát, egyben marad 2 méteres esést követően, Androidon és Windows operációs rendszeren is megy. De nagyon drága.

Ajánlott fogyasztói ára: 600 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Casio G-Zone Commando

A korábban az óráiról és menedzser kalkulátorairól ismert japán márka erre a piacra is betört és elég sikeresen. Ez már nem csak a strapabíróságra (1,4 méteres esés) megy rá, hanem a szórakoztatásra is, hiszen 4G-t is tud és remek a hangszórója. 

Ajánlott fogyasztói ára: 30 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Runbo X6

A legendás akcióhős nevét kissé eltorzítva magán viselő kütyü, szuper a terepen, hiszen hatalmas, 4200 Ah-s akkumulátora van. A kamerája 12 megapixeles, azonban a töréstesztje és a vízi képességei egyelőre nem ismertek, így nem végezhet előrébb.

Ajánlott fogyasztói ára: 25 ezer Ft

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Samsung Galaxy Rugby Pro

A hétköznapi felhasználók piacán az egyik élharcosnak számító koreai cég, ezen a terepen is megvetette a lábát, és egészen jó cuccot dobott össze. Pehelysúlyú kütyüje 30 percet bír ki a vízben, 8 gigás a háttér tárja, a processzora folyamatosan frissül a cég fejlesztéseivel. Régi modell, de frankó.

Ajánlott fogyasztói ára: 35 ezer Ft