Legfrissebb hírek ÚJ

6x6-os Ford pickup versus rendőrség: autós üldözés – Videó!

6x6-os Ford pickup versus rendőrség: autós üldözés – Videó!

Autós üldözés Los Angelesben. Különleges, feltűnő összkerekes járművel akart meglépni egy férfi a rend éber őrei elől Los Angelesben. Egy 6x6-os Ford pickupban ülve igyekezett egérutat nyerni a zsaruverdák és a helikopter elől, de nem volt esélye a túlerővel szemben, még akkor sem, ha egy igazi vadállat szörnyetegben ült.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Mint a filmekben
A levegőből helikopter, az utakon több rendőrautó üldözte a hatkerekű Ford pickupot

Az egyik kaliforniai Ford szervizben ült be a sofőr a platósba, hátulra bedobta a biciklijét és elindult hazafelé. Igen ám, csakhogy menet közben több közlekedési szabályt is megsértett, így egy rendőrautó a nyomába eredt. A férfi nem akart megállni, menekülőre fogta – az üldözés úgy ért véget, hogy a monster egy villanyoszlopnak ütközött Észak-Hollywoodban.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ellopták
Közel 212 millió forintnyi összegbe kerül a szörnyeteg platós

A zsaruk menet közben megpróbálták megállítani, tüskés akadályt tettek az útra, igyekeztek félrelökni az óriást. A villanyoszlop aztán megfékezte az ámokfutót, akiről kiderült, hogy lopta a járművet. Merthogy a Ford F-350 Velociraptor a hírek szerint nem másé, mint a közkedvelt lemezlovasé, DJ Marshmellóé, s az 550 ezer dollár (212 millió forint) értékű pickupot a menedzsere vitte a szervizbe. Az ott dolgozók figyelmetlenek voltak, benne hagyták a slusszkulcsot, így nem volt nehéz elkötnie a tolvajnak.

Más hírforrások szerint azonban ez a szörnyeteg nem a DJ tulajdona, a Diesel Brothers által épített vas a 2019-es SEMA tuningshow ékköve volt és egy F-550-es alapjaira húzták fel. A férfi részeg volt, a bicaját bedobta a „csomagtartóba” és útnak eredet. Persze, mindegy is, kié a 6x6-os platós, viszont az biztosra vehető, hogy ezentúl más szervizbe viszi majd a gazdája.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Akadályba ütközött
Kidöntött egy villanyoszlopot, s már nem tudott továbbmenni az ámokfutó

 

 

Forrás: youtube