Legfrissebb hírek ÚJ

Állati támadások a 4x4-es autók ellen – Videók!

Állati támadások a 4x4-es autók ellen – Videók!

Azért, mert összkerekes, terepes járgányban ülünk, még nem jelenti azt, hogy heccelhetjük az állatokat. A felbőszült orrszarvú, a duhaj bika és a kontrollját vesztett elefánt ellen is esélytelenek vagyunk – ahogy a videóink is bizonyítják.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Brutális
Az orrszarvúnak valamiért nem volt szimpatikus a terepjáró

Békés szafarinak indult, aztán mi lett belőle. A Toyota terepjáróban ülők csak szerették volna megörökíteni a hatalmas orrszarvút, de egyik pillanatról a másikra célpontokká váltak. Isteni szerencse, hogy nem történt tragédia ennél az esetnél.

Az sem jobb, ha a feldühödött bika útjában állunk az autónkkal. Persze, jó nagy marha, aki az utcára „toloncolt” állatokkal verseng, s olyan bikafuttatáson vesz részt, ahol a településen kell menekülni a vad elől. Ilyenkor a nézelődőknek sem életbiztosítás az esemény – még akkor sem, ha egy 4x4-es modell felhúzott ablakai mögül szemlélődünk.

Örök életre szóló pillanatok lehettek. Egyszer csak megjelent egy hatalmas elefánt a safarizóknál és szisztematikusan elkezdte szétszedni a terepjárót. Hatalmas „mák”, hogy csak a járműben keletkezett kár – igaz, abban elég komoly...

 

Forrás: youtube