Legfrissebb hírek ÚJ

Beszállt a Honda a ruhabizniszbe

Beszállt a Honda a ruhabizniszbe

A japán cég összefogott egy amerikai divatvállalattal, hogy motoros ruhákat, vagy legalábbis ehhez az életstílushoz passzoló kollekciót dobjanak össze. A szerkók elég retrósak lettek, a 80-as éveket idézik.


Forrás: Honda

Nem egetverő újdonság egy motoros brand rákapott a ruhagyártásra, de általában azért a specifikus protektoros, darabokra koncentráltak, amelyeknél a biztonságon és a használhatóságon van a hangsúly. A Honda azonban jobban elrugaszkodott ebben a témakörben és inkább a divat irányzatban próbál érvényesülni. Magyarán olyan kollekciót akar, amelyet a hétköznapokban is lehet hordani – de jók a kétkerekűek nyergében viselve is – és reklámnak is megfelelnek.


Forrás: Honda

Az amerikai Forever 21-et választották partnernek, és elég merész lett az arzenál, hiszen kőkeményen retrósra vették figurát, s szabták az arculatot. Mint az a mellékelt videón és fotókon látszik, nagyon színes a kínálat, buggyos póló, hastrikó és blúz tapadós pulóver, bokavillantós melegítő és nadrág is van, masszív feliratokkal, amelyek persze hirdetik a Honda dicsőségét.

Egyelőre az Egyesült Államokban lehet csak kapni egy kapucnis pulcsi átszámítva 7000 forintba egy póló pedig négy kilóba kerül. Nincs kizárva azonban, hogy egyszer hozzánk is eljutnak a cuccok. Szerintem lenne rá kereslet – nem is feltétlenül csak a motorosok körében –, mert manapság nagyon mennek a 80-as 90-es évek göncei.