Legfrissebb hírek ÚJ

Cicaharc a zebrán – Videó!

Cicaharc a zebrán – Videó!

Szép reggelt az olvasóinknak! Az alábbi rövidke videónak nem sok köze van az összkerékhajtáshoz – ha csak a kisfilmben szereplő Mercedes C-osztály nem 4x4-es –, de úgy gondoltuk, muszáj megosztanunk ezt a szösszenetet. Kis ízelítő az oroszországi közlekedési morálból – ha valaki még fáradtnak érzi magát, garantáljuk, hogy a felvétel megtekintése után azonnal felébred.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hiba volt
Úgy kezdődött az egész perpatvar, hogy a Mercedes sofőrje rádudált a zebrán átkelő gyalogosra

Nem szép dolog, ha a zebrán áthaladóra valaki rádudál. Mert mégiscsak a „kétlábúnak” és nem a „négykerekűnek” van ilyenkor elsőbbsége. Még akkor sem, ha történetesen Mercedes. Nos, a gyalogos zokon is vette a figyelmeztető, sürgető kürtszót és ezt a sofőr tudtára adta. Na, nem szavakkal, hanem tettel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Erőfölény
Jól látjuk? Ez egy pörgetés?

A kocsira csapás a táskájával viszont olyan volt, mint egy hadüzenet. Azonnal elkezdődött a cicaharc. Merthogy a gyalogos és a kormány mögött ülő nő is azonnal elégtételt vett a sérelmeiért. Ütötték, tépték egymást, sőt, amikor a Merci – ugyancsak hölgy utasa – látta, hogy barinője nem bír ellenfelével, beszállt harmadiknak a bunyóba.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ketten egy ellen
Még a Merci utasa is beszállt a verekedésbe, így lett az egészből tömegbunyó

Szerencsére a járókelők közbeléptek, így nem sérült meg senki sem a csetepatéban. Hála az égnek, az egyik jármű kamerája rögzítette az esetet, s most mi is tanulhatunk belőle: mindenki gondolja meg kétszer, rádudál-e egy gyalogosra...

 

 

Forrás: youtube