Legfrissebb hírek ÚJ

Egyedi 3D-s nyomtatványokkal díszítik a Miniket

Egyedi 3D-s nyomtatványokkal díszítik a Miniket

A technológia folyamatosan fejlődik és ennek szinte minden ágazata kapcsolódik valamilyen mértékben az autóiparhoz is. A brit kisautókat most egészen különleges módon lehet az egyéniségünkhöz formálni.

A Mini újra tündököl a piacon, s ezt annak is köszönheti, hogy a régi klasszikus stílusjegyek megőrzése mellett mindig képes egyedi módon megújulni a dizájnvilágában. A manapság már egyre több összkerekes modellel rendelkező márka, rajongói megint extra újdonságokat kapnak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Mini

A cég ugyanis bejelentett egy egészen érdekes, újszerű és vélhetően népszerű lehetőséget az ügyfelei számára. A Mini tulajdonosok ugyanis 2018-tól – nem csak az újak, a már meglévőek is – egy online tervező konfigurátor segítségével egyedi díszítő elemeket tervezhetnek a kocsijaikhoz. Így például lehet rendelni, díszléceket, külső és belső burkoló elemeket, műszerfal borítást, sőt még az ajtókba speciális díszvilágítást is. Mindegyik tartalmazhat feliratot, rajzot vagy logót is, tetszés szerint.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Mini

S ami a legérdekesebb, hogy minden egy háromdimenziós nyomtatási technológiával készül el. Münchenben gyártják le a cuccot és a rendeléstől számítva négy hónap egyelőre az átfutási idő. Aki beéri csak a spéci menetfénnyel 40 eurót, azaz 12 500 forintot kell leperkálnia, aki a teljes díszléces burkolós csomagot is akarja, annak további 140 euróba, vagyis 43 500 forintba fáj a kratívkodás.