Legfrissebb hírek ÚJ

Egyre több a teslás idióta – Videók!

Egyre több a teslás idióta – Videók!

A Tesla nem gyógyítja a hülyeséget, sőt, nagyon úgy tűnik, inkább arra buzdítja az embereket, hogy baromságokat csináljanak vezetés közben. Például aludjanak az akár összkerékhajtást is kínáló önvezető autókban menet közben, majd a (számító)gép elvezeti saját magát A pontból B-be.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Hiába lát...
Roppant balesetveszélyes, ha a számítógép vezet helyettünk

Olyan videó is felkerült a világhálóra, amely azt mutatja, akár meg is lehet ágyazni a Teslában, simán elgurul a kocsi a sztrádán is, mondjuk a középső sávban, több mint 100 kilométer/órás sebességgel. Nyilvánvaló, nem Elon Musk, a Tesla birodalom feje biztatja a vásárlókat ilyen hülyeségekre, de talán egy komolyabb kampányt megérne a tulajdonosok figyelmeztetése.

Vakon megbízni a technikában, nem túl szerencsés, több halálos baleset is történt már – ezek mind elkerülhetőek lettek volna, ha a sofőr azzal törődik az autóban ülve, ami a feladata, vagyis fogja a kormányt, figyeli az utat és vezet.

Elon Musk mindenesetre azt szeretné, ha a teljes autonóm vezetési mód elérhető lenne, s ezt a Tesla az egész világon elsőként valósítaná meg, mindegyik riválisát megelőzve. Sajnos, a márka járműveiben ülők még mindig a legfegyelmezetlenebb sofőrök közé tartoznak, úgy gondolják, az Autopilot helyettesítheti az embert. Pedig nem…

 

 

Forrás: youtube