Legfrissebb hírek ÚJ

Elnyelte a föld a Toyota RAV4-est – Videó!

Elnyelte a föld a Toyota RAV4-est – Videó!

Elképesztő pillanatokat rögzítettek néhány éve Dél-Coloradóban. Az özönvízszerű esőzések súlyos károkat okoztak az államban, épületek rongálódtak meg, s az úthálózatot is megviselte a szörnyű időjárás. Egy összkerekes Toyota RAV4-es modellt például egész egyszerűen elnyelt a föld...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Elképesztő
Egyszerűen megnyílt a föld és eltüntette az autót

A szabadidő-autót egy nő vezette, s óriási szerencséje volt, hogy nem sérült meg, vagy nem veszítette életét. Ugyanis pillanatokkal az aszfaltút beszakadása előtt egy motoros észlelte a bajt és szólt a sofőrnek, hogy azonnal szálljon ki a kocsiból.
A hölgy kiugrott a járműből, majd néhány másodperc múlva azt látta, hogy a Toyota eltűnik a föld színéről...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Életmentő
Szerencse, hogy egy motoros észlelte a bajt, szólt a sofőrnek, aki még időben ki tudott ugrani a kocsiból

Eltüntette egy víznyelő – a folyóvízben és az iszapban landolt a gép. A nő azt mondta, ha a baleset alatt az SUV-ben ül, valószínűleg nem tudott volna kiszállni belőle a zuhanást követően.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Fekete lyuk
Enyelte a víznyelő a Toyotát

Szörnyű, hogy szinte ugyanezen a helyszínen már történ kísértetiesen hasonló eset, mégpedig 2015 júniusában... Állítólag a problémát az okozza, hogy egyfajta vízgyűjtő terület van az út alatt, s ha megárad a folyó, akkor kimossa a földet és a kavicsot az aszfalt alól.
Mivel elfogyott az „anyag”, amint a Toyota ráhajtott a területre, szinte azonnal beszakadt alatta, mert nem volt, ami megtartotta volna. A hatóságok végül fel tudták húzni az autót – nem mintha ez számítana, ugyanis valószínűleg totálkáros lett a RAV4-es.

 

Forrás: youtube