Legfrissebb hírek ÚJ

Elvitte a tenger a 35 milliós Range Rover Sportot – Videó!

Elvitte a tenger a 35 milliós Range Rover Sportot – Videó!

Oké, hogy fontos az alvázmosás, meg az összkerekes autó tisztán tartása, de ez azért túlzás... A Kelet-Angliában található Suffolkban egész egyszerűen megfürdette a 35 milliós Range Rover Sportját egy brit a tengerben. Igaz, nem önszántából...

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Nem tervezett fürdés
A vízben ringatózott a Range Rover Sport
Forrás: Daily Mail

Az emberben felvetődik a kérdés, talán a gazdája véletlenül otthagyta? Esetleg nem volt már rá szüksége és úgy volt vele, vigye, aki akarja? Vagy egészen más oka van a furcsa sztorinak?
A magyarázat ennél egyszerűbb. A 4x4-es kocsi tulajdonosa gondolta, kipróbálja a tengerparti homokban a járgányt, ám az a fránya városi terepes korántsem nyújt olyan teljesítményt a műút mellett, mint hardcore rokona, a Land Rover Defender. S bizony, elakadt.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Pech
Beleragadt a tengerparti saras homokba a terepes járgány, nem bírt szabadulni, a dagály pedig elragadta
Forrás: Daily Mail

Ráadásul a természet körforgását nem zavarta, hogy a gép mozdulni sem bírt, a dagály annak rendje és módja szerint megérkezett. Ha pedig jött, akkor a luxus szabadidő-autót sem kímélte és a tenger magával ragadta a vasat.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Erőfeszítés
Csak nagy nehézségek árán tudták kivontatni a partra
Forrás: Daily Mail

Amikor észrevették az arra járók, hogy bizony egy SUV fürdőzik, azonnal segítséget hívtak, de még a vontatásra kijelölt gépek is kudarcot vallottak, vagyis elakadtak a sárban. Végül hatósági segítséggel szabadították ki a Range Rovert.

 

Forrás: youtube, Daily Mail