Legfrissebb hírek ÚJ

Ez tényleg sok(k): kutya utazik a pickup utaskabinjának tetején – Videó!

Ez tényleg sok(k): kutya utazik a pickup utaskabinjának tetején – Videó!

Sok kutya imád autókázni, a lehúzott ablakon kidugják félig a fejüket, lógatják a nyelvüket és szemlélik a világot. Ám ami Thaiföldön történt, az túltesz minden normális képzeleten. A szegény blöki ugyanis egy összkerekes Nissan Navara pickup utaskabinjának a tetején utazott. Tényleg jogos a kérdés: valóban ekkora az ember állatkertje?

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Eszement
Ez most tényleg komoly?! Talán jó poénnak tűnik, de életveszélyes a produkció...

A brit Daily Mail hozta nyilvánosságra a mobiltelefonnal készült videót. Kun Chumphon és felesége nem hitt a szemének, amikor megpillantották az attrakciót: egy piros platós tetején állt a kutya, a jármű pedig természetesen gurult az úton.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Utaznak
A kutya és gazdája is, szemmel láthatóan, jól érezte magát

Úgy döntöttek, követik a Navarát, közelebb mennek hozzá, hogy lássák, minden rendben van-e a négylábúval. Úgy tűnt, minden oké, ahogy a kormány mögött ülő sofőr sem zavartatta magát, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy valaki utazik a tetőn.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Állat!
Még a helyieket is kiakasztotta a degenerált sofőr mutatványa

A helyeik azt mondták, az gyakran előfordul, hogy a kutyákat a motorkerékpárok elején szállítják a gazdik, de ez a mostani performance még a sokat látott thaiföldieket is alaposan meglepte. Amellett, hogy veszélybe került az eb élete, a többi közlekedő testi épségét is kockára tette az elmebeteg tulajdonos.

 

 

Forrás: youtube, Daily Mail