Legfrissebb hírek ÚJ

F1-es gumikon guruló luxusbőrönd potom 612 ezerért

F1-es gumikon guruló luxusbőrönd potom 612 ezerért

Luxustermék a sokat utazóknak. A koronavírus-járvány után újra kinyílt a világ, a Pirelli abroncsgyártó és a minőségi bőröndöket készítő Montblanc pedig a tehetősebbeknek találta ki a P Zero gumiból készült kerekekkel ellátott prémium gurulós táskát.

Igen, úgy tűnik, erre is van igény... Merthogy mi teheti elviselhetőbbé, jobbá az utazgatást, mint egy luxusbőrönd, amelyben nem gyűrődik össze a bugyi, az alsónadrág, az ing, valamint a blúz sem. Az ára pedig „potom” 1500 dollár, vagyis körülbelül 612 ezer forint.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Úri muri
Pirelli abroncsokon gurul a bőrönd: igen, erre is van igény, az ára pedig 612 ezer forintnyi összeg

A tervező szerint egyszerű a használata, ráadásul gyorsan is lehet húzni a tengelye körül 360 fokban megforduló kerekeinek hála. Amelyek egyébként a Forma–1-es világbajnoki sorozatot gumikkal ellátó Pirellinek a remekművei. Teljesen zajtalan a teleszkópos fogantyúval ellátott táska és a strapabírósága, a kopásállósága is egészen magas szintű.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Speciális tervezés
A bőrönd ugyanúgy strapabíró és kopásálló, kitűnő minőségű, mint a kerekei

Maga a bőrönd könnyű és tartós polikarbonát héjat kapott: amellett, hogy elég erős ahhoz, hogy megóvja a beletett holmikat, törékeny dolgokat, ráadásul vízálló is.