Legfrissebb hírek ÚJ

Förtelem! Mocsok és szemétdomb: két év koszától szabadították meg a Cadillac SUV-t – Videó!

Förtelem! Mocsok és szemétdomb: két év koszától szabadították meg a Cadillac SUV-t – Videó!

Nem ezt a bánásmódot érdemelte volna az az összkerekes luxus Cadillac Escalade, amelyet szemeteskosárnak, vagy inkább szemétdombnak használtak. Semmibe vették és a szó szoros értelmében megette a kosz. A 2005-ös modell az elmúlt két esztendejét egy aranybányában töltötte, de most végre megszabadulhatott a piszoktól.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Atyaég!
Mint egy szemétdombon...

Elég volt rávetni egy pillantást egy aukción olcsón vásárolt, szerencsétlen jármű külsejére, s rögtön tudta az ember, hogy többre lesz szükség a tisztításához, mint egy erőteljes mosásra. Valójában egy teljes „tisztasági csomagra” – egészen elképesztő, hogy mennyire megalázóan nézett ki.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Elképesztő
Volt vele meló bőven, két évig hozzá sem nyúltak

Amikor kinyíltak az ajtajai, megdöbbentő látvány tárult a videót készítők elé: szemétdomb volt a belső tér. Eltávolították az üléseket, hogy takarítani lehessen, a szőnyegből például ki sem jött teljesen az elképesztő mocsok.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Megújult
A takarítás után csillog-villog a gép

Igaz, a szőnyeggel ellentétben a műszerfal, a középkonzol, a kormánykerék, a pedálok, és az egyéb részek a beavatkozás után elég jól néztek már ki, a takarításért felelős személy pedig az Escalade jó minőségű műanyagjait dicsérte. Végül, de nem utolsósorban az ülések és a biztonsági övek is alapos tisztításon estek át, az ablakokat pedig speciális szerrel vették kezelésbe.

 

Forrás: youtube