Legfrissebb hírek ÚJ

Guruló luxuskonyha Jamie Olivernek

Guruló luxuskonyha Jamie Olivernek

A brit sztárszakács, Jamie Oliver speciális Land Rovert terveztetett. Pontosabban, átalakíttatta (még 2017-ben) az összkerekes Discoveryt, amely amolyan főzőautó lett. Gombnyomásra pirítóst készít, de van benne hely a fűszereknek és az olívaolajnak is, ahogy például kihúzható belőle a minikonyha. Az SVO, azaz a Special Vehicle Operations, a márka házi tuningrészlege eszközölte a változtatásokat.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
Mintha gyári lenne
Jamie Oliver és a speciális Land Rover Discovery: első ránézésre (és másodikra) is szériamodellnek néz ki a szabadidő-autó, pedig korántsem az

Jamie Oliver igazi különc, viszont zseniális séf, aki, ha kell, még a McDonald's-nak is nekimegy, mert egészségtelennek tartja a kajáit. Aztán az is kiverte a biztosítékot, amikor az Egyesült Államokban hatesztendős, első osztályos gyerekeknek mutogatott ismert zöldségeket és gyümölcsöket, a srácok, valamint a lányok viszont a paradicsomot és a burgonyát sem ismerték fel...

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
Előétel
A levest is simán megfőzheti a sztárszakács, ha felnyitja a motorháztetőt

Nos, a Land Rover speciális részlege a szókimondó szakácsnak készített autót közel hat esztendeje. A Discoveryt például hűthető könyöktámasszal is gyártják – de most kenyérpirító került a helyébe. Aztán hátulról asztal húzható ki, ahol előkészíthetőek az ebédhez az alapanyagok, de jár hozzá például kávéfőző is.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
Minikonyha
Asztal kihúzva, kezdődhet a sütés és a főzés

Az SVO szakemberei azt mondták, bármit kérhet a híresség, nincs lehetetlen, s való igaz, a luxus-szabadidő-autó guruló minikonyha lett. Kis szépséghiba, hogy a csomagoknak már kevés hely maradt, de piknikezés szempontjából egészen pazar a verda.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
Pirítós
Menet közben meg is reggelizhet a kocsiban

Gondoljunk csak bele: út közben elkészíthető a reggeli, amikor pedig a kiránduló család megérkezik a szabadba, amíg a gyerekek fociznak, játszanak, addig megfő és megsül az ebéd.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
Finom falatok
Elmegy kirándulni a család, s helyben elkészíthető a kaja

Íme, nézze meg, milyen Jamie Oliver négykerekű birodalma:

Vagy itt:

 

Forrás: youtube