Legfrissebb hírek ÚJ

Három talicskányi pénzzel vásároltak Jeepet – Videó!

Három talicskányi pénzzel vásároltak Jeepet – Videó!

Idevaló a mondás: „Talicskával tolják a pénzt”. A szó legszorosabb értelmében, hiszen a MrBeast youtube-csatorna arca elballagott a barátaival egy észak-karolinai autókereskedésbe és 1,2 millió darab egycentessel vásárolt az édesapjának összkerekes Jeep Patriotot. A sztori 2018-as, de akkor is jó. Megáll az ész!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Kasszához!
Akkor, fizetnénk – mondták a srácok és a három talicskányi aprót odatolták a pénztárhoz.

Nyilvánvaló, kell a reklám az oldalnak, de azért ez tényleg beteg ötlet. Mert arról már hallottunk, valaki elszórja a zsebében lévő apróját, hogy üdítőt vagy csokoládét vásároljon magának az automatából, olyan is előfordul, hogy valaki bosszúból a parkolási bírságát a „malacpersely feltörésével” rendezi, de kocsit ritkán vásárolnak egycentesekkel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Megköttetett az üzlet
A minden bizonnyal beavatott kereskedő (jobbra) nagy arc volt, értette a poént

A környék összes bankját végig kellett járniuk a srácoknak, amíg sikerült 12 ezer dollárnyi, 2018-as árfolyamon számolva körülbelül 3 millió forintnyi aprót „összegyűjteni”. A pénzérméket talicskákba rakták és így tolták be a kereskedésbe.
Az ott dolgozó fiatalember nem küldte el őket a búsba, értette a poént, s megköttetett az üzlet. Persze, minden bizonnyal előre lezsírozták a sztorit MrBeasték, könnyen elképzelhető, ha nem forognak a kamerák, talicskástul penderítik ki őket az utcára.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ajándékba vették
Ilyen összkerekes Jeep Patriotot vásároltak a srácok 12 ezer dollárért, azaz körülbelül 3 millió forintért – szigorúan aprópénzben fizetve

Mindenesetre a fehér színű, 4x4-es Jeep Patriot adásvételi szerződésének aljára odakerültek a nevek, a videó főszereplőjének édesapja pedig örömmel vette át a terepes modell kulcsait. Az autó meglett, s minden bizonnyal a youtubos oldal nézettségét is sikerült növelni. Azért óva intenénk kis hazánk vicces kedvű fiataljait, hogy tízforintosokkal megrakott talicskákkal ugorjanak le a közeli Tescóba bevásárolni. Mert mifelénk értik a viccet, de nem nagyon szeretik...

 

 

Forrás: youtube, MrBeast