Legfrissebb hírek ÚJ

Hoppá! Szemeteskocsi landolt a kertben – Videó!

Hoppá! Szemeteskocsi landolt a kertben – Videó!

Valószínűleg az az utolsó dolog, amire számít az ember, hogy az előkertjébe egy kukásautó repül. Márpedig Új-Zélandon ez történt: a szemeteskocsi sofőrje kiszállt az óriásból, majd a monstrum önálló életre kelt, elszabadult és két összkerekes SUV-t, egy BMW X5-öst és egy Audi Q3-ast összetört.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Baleset
Az elszabadult kukásautót nem tudta feltartóztatni a kőkerítés és egy BMW X5-öst, valamint egy Audi Q3-ast is ripityára tört

Az esetről videofelvétel is készült, a térfigyelő kamera rögzítette a „landolást”. A kárvallott hálát adott az égieknek, hogy senki sem sérült meg a balesetben – pontosabban, csak a két szabadidő-autó, igaz, azok nagyon.

A lányom hívott, hogy baj van. Először nem akartam hinni a fülemnek, ugyanis azt mondta, egy szemetesautó van az előkertünkben – nyilatkozta a ház tulajdonosa. – Két kocsink tört össze, az X5-ösünk és a Q3-asunk. Ám az a lényeg, hogy senki sem tartózkodott a járművek közelében abban az időben.”

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Landolás a parkoló kocsikon
Repül a... Repül a... Repül a...

A tulaj hozzátette, a rendőrség, a biztosítótársaság, a Hulladékgazdálkodási Társaság, sőt még a teherautó sofőrje is rendkívül segítőkész volt, mindent megtettek, hogy az ügy a lehető leghamarabb lezáruljon.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Mázli
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senki sem sérült meg

A vizsgálatok kiderítették, a kukáskocsi sofőrje kiszállt a monstrumból, ám minden bizonnyal nem volt megfelelően rögzítve a gép, magától elkezdett gurulni és az út végén egyszerűen átugratta a kőfalkerítést és bezuhant az előkertbe.

 

Forrás: youtube