Legfrissebb hírek ÚJ

Hummerrel mentették a friss házasokat – Videó!

Hummerrel mentették a friss házasokat – Videó!

Ez aztán emlékezetes esküvő volt, bár a menyasszony és a vőlegény nyilvánvalóan nem ilyen izgalmakról álmodozott a nagy napon. Az egyesült államokbeli New Jerseyben található Bogotában ugyanis az esőzések miatti áradásban elakadt az ifjú házaspár autója és a rendőrség összkerekes Hummer H1-essel mentette őket.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Árvíz
New Jerseyben óriási gondokat okozott az ítéletidő

Azt mondják, szerencsét hoz, ha esik az esküvő napján, de az Álmoskönyv szerint az már kifejezetten rossz, ha dörög, villámlik, úgy szakad, mintha dézsából öntenék, az az utcákat pedig elönti a víz.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Akció
A menyasszony érthető módon kétségbe esett, de a rendőrségi Hummer hamar megérkezett a helyszínre

Márpedig ez történt korábban New Jerseyben. A friss házasok elakadtak, s végül a rend éber őreinek kellett segíteniük. Az egyenruhások komoly vassal érkeztek, egy összkerekes Hummer H1-essel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Brutális vas
Jól jött a H1-es több mint 70 centis gázlómélysége

A katonai Humwee 1992 és 2006 között gyártott polgári változata strapabíróságáról híres, állítólag anno úgy végezték a töréstesztjét, hogy át kellett mennie egy téglafalon, de simán hozta a feladatot... A közel 4 tonnás óriás kitűnő választás a mentéshez: a 4,686 méter hosszú vas 300 lóerős, a csúcsnyomatéka 705 Newtonméter, míg a gázlómélysége 762 milliméter.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nem így tervezték...
Emlékezetes esküvő lett belőle

A New Jerseyben tapasztalt heves esőzés egyébként komoly(abb) problémá(ka)t is okozott, például az egyik Jeep kereskedésbe bezúduló víz elmosta a modelleket, a járműveket egymásra tolta.

 

 

Forrás: youtube