Legfrissebb hírek ÚJ

Igen, ilyen is van: kutyabarát Jaguar – Videó!

Igen, ilyen is van: kutyabarát Jaguar – Videó!

A nagymacska kedveli örök ellenfelét, a kutyát. Első ránézésre ez talán furán hangzik, de higgyék el, megszelídült a Jaguar és barátjának fogadta a négylábú házőrzőt. A brit autógyár ugyanis gondol a kirándulni vitt blökikre...

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Figyelem
A Jaguarnál dolgozók számára a kutya kényelmes utazása is roppant fontos
Forrás: Jaguar

A Jaguar olyan termékcsaládot dobott piacra, amely a kutyatartók életét – no meg hű társukét – könnyíti meg. A célja, az állatok utazásának biztonságosabbá és kényelmesebbé tétele.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Társ
Ha a kutya jól érzi magát, a gazdája is boldog, elégedett
Forrás: Jaguar

Az ügyfelek négyféle csomagban választhatnak tartozékokat, amelyek mindegyike különböző szintű „ kutyás vendéglátást” biztosít. A legolcsóbb megoldás a Pet hátsó ülés védőcsomag. A 400 dolláros (170000 forintos) termékpakk egy speciális üléshuzatból, valamint egy kiömlésbiztos tálból áll.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Praktikus
Kiömlésbiztos tál, speciális kiadás
Forrás: Jaguar

Ha 700 dollárt (297000 forintot) költ a gazdi, akkor megkapja a Pet Transportation csomagot, amely tartalmaz egy gumi padlószőnyeget a csomagtartóhoz, a fentebb említett itatótállal és egy összecsukható kisállat-hordozót. Utóbbi könnyű fémvázzal és steppelt szövetpárnával van ellátva, úgy tervezték, hogy a kisebb kutyusok számára biztonságos és kényelmes helyet kínáljon.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Otthonosan érzi magát
Kényelmes fekhely az állatnak
Forrás: Jaguar

Akár a nagyobb kutyák számára is alkalmas lehet a 1000 dolláros (425000 forintos) kisállat-csomagtartó védőcsomag, amely az autó hátsó terét egy blökifuvarozóvá változtatja. A fülke elkülönítése a kabintól könnyű és praktikus módszerrel megoldható, s így abszolút biztosítva van az állat biztonságos és kényelmes utaztatása, de a terület tisztítása sem gond többé.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Extra
Kutya jó dolguk van a blökiknek
Forrás: Jaguar

Az ötcsillagos állatélményt 1400 dollárért (595000 forintért) kínálja a Jaguar, ez a Pet Care and Access csomag. A háziállat-csomagtartó védelmi pakk az alapja, de jár hozzá összecsukható rámpa, amely segíti a házi kedvenc fellépését a kocsi hátuljába. Sőt, amolyan mobilzuhanyt is kap a vásárló, a kézi szivattyúval működő szerkezet arra használ, hogy a sártól, homoktól, földtől koszos blökit lemossuk, így nem piszkítja össze a járművet. Megjegyeznénk, a bicajt, a hegyi kerékpárt is lehet vele tisztítani...

 

 

Forrás: youtube, Jaguar