Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen a Halloween a Škodánál

Ilyen a Halloween a Škodánál

Itt van november elseje, a halottak napja. Miközben az elveszített szeretteinkre emlékezünk, előző éjszaka hatalmas halloweeni partikat rendeztek szerte a világban és azóta is töklámpások világítanak az ablakokban. S, hogy milyen a bulihangulat a Škodánál? Mutatjuk

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Halloween és a Škoda: ünnepi páros

Halloween – a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, hiszen csokikat, cukorkákat gyűjtenek, jelmezbe öltöznek, házibulikban szórakoznak. No és farigcsálnak, hiszen az elengedhetetlen kellék a sütőtök, amelyből lámpás készül.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Készülődés
A sütőtök elengedhetetlen kelléke október harmincegyedikének

Ez utóbbi az egyik főszereplője a Škoda reklámfilmjének is. Éjszaka leoson a garázsba a fiatalember és a saját ízlésére formálja a tököt. Kést vesz elő, szemet, szájat vág neki, majd belehelyezi a gyertyát és csillogó szemekkel bámulja a művét.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Munka
A kisfiú maga áll neki a töklámpás elkészítésének

A kis videónak van egy másik szála, sztorija, ami hasonló ehhez. Egy felnőtt kerül a középpontba, minden bizonnyal autószerelő, aki bőszen dolgozik. Nem tudni először, hogy min, de az látszik, hogy hegeszt, vág, csiszol, stb. Egy kocsin ügyködik, precízen végzi a feladatát, aztán leveszi a védőmaszkját és ugyanúgy, ahogy a kisfiú, gyönyörködik abban, amit készített.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Két szálon fut a történet
A film egyik sztorijában töklámpás, a másikban valami különlegesség születik

Talán ugyanarról a személyről van szó, csak éppen néhány esztendő különbséggel? Mindenesetre halloweeni Škodát rakott össze – megvilágított tökarccal.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Kicsit ijesztő
Micsoda móka: halloweeni Škoda

Dőljön hátra a székében, szánjon rá bő egy percet az életéből a kisfilmre. Érdemes megnézni.

 

Forrás: youtube, Škoda