Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen belülről a Land Cruiser pénzszállító megtámadása – Videó!

Ilyen belülről a Land Cruiser pénzszállító megtámadása – Videó!

Félelmetes! Ilyen felvételeket ritkán látni. S ez bizony nem egy hollywoodi szuperprodukció előzetese, hanem a kőkemény dél-afrikai valóság. Egy pénzszállítóvá alakított összkerekes, páncélozott, 70-es Toyota Land Cruisert támadtak meg, fegyverrel lőttek rá, az utastérben található, valamint a külső kamera pedig mindent rögzített.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Biztonságban
A péncélzattal és golyóálló ablakokkal ellátott Toyota Land Cruiser 70-es védte meg a pénzszállítók életét

Az incidens a Johannesburg közelében található Pretoriában történt, délelőtt fél 11 tájékán. A pénzszállító sofőrje korábban a rendőrség különleges egységénél dolgozott, most is tart önvédelmi előadásokat pénzszállítóknak, vagyonőröknek. Vagyis, felkészült a hasonló esetekre, mégis, értelemszerűen, megviselték a történtek.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Profik
Fényes nappal történt a támadás: a Land Cruiserben ketten ültek, szerencsére nem estek pánikba

A kamerák pedig mindet rögzítettek. A sofőr mellett a karosszériába és az ablakba csapódtak a lövedékek, a Land Cruisert üldözőbe vették a rablók, a Toyotában ülők pedig pisztolyt és géppisztolyt vettek elő.

A valóságban „forgatott” kisfilm végül úgy ért véget, hogy a mozgásképtelenné vált pénzszállítóból a sofőr gépkarabéllyal a kezében kiszállt. Később kiderült, a támadók Audija is tönkrement, az elkövetők pedig elmenekültek a helyszínről.

 

Forrás: youtube