Legfrissebb hírek ÚJ

Kiakadt a tahómérő: bunkó és béna vagy, porschés! – Videók!

Kiakadt a tahómérő: bunkó és béna vagy, porschés! – Videók!

Azért, mert valaki Porsche Cayenne luxus városi terepjáróban ül, miért kell bunkónak lennie? Mi indokolja, hogy a normálisan közlekedőknél többre tartsa magát? Az öszkerekes SUV sofőrjei sokszor kiakasztották már a tahómétert, mi most mutatunk néhány példát. Agyeldobós videók következnek!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Pech
Nem biztos, hogy képes a vízen járni...

A német vállalat 2002-ben dobta piacra az első Porsche szabadidő-autót, s bár sokan csak mosolyogtak az ötleten, hamar rendkívül népszerűvé vált. A 2017-es esztendőben immáron a harmadik generáció is megérkezett – valahogy felsőbbrendűséggel, a szabályok felettiséggel ruházzák fel sofőrjeiket, persze tisztelet a kivételeknek.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Idióta
Előbb tetszett volna gondolkodni...

Mi most azokat mutatjuk meg, akik nem férnek a bőrükbe, csak azért, mert egy Cayenne volánja mögött ülnek. Egészen elképesztő jeleneteket láthatnak, nem hisznek majd a szemüknek. Tegyük hozzá gyorsan, rendre „büntetést” is kapnak az égiektől, a bunkó stílust ugyanis fentről sem díjazzák...

Ha beülönk egy Porsche SUV-ba, legalább az első napokban figyeljünk a szokásosnál is alaposabban, például a parkolásoknál, mert amíg nem szokjuk meg a méreteket, bizony könnyen bajba kerülhetünk.

A végére pedig csak egy apró jó tanács. A Porsche Cayenne nem hardcore terepjáró és nem is motorcsónak. Aki a vízen járást választja, az bizony számoljon a következményekkel...

 

 

Forrás: youtube