Legfrissebb hírek ÚJ

Konzerves dobozokból épült a különc Jeep Wrangler

Konzerves dobozokból épült a különc Jeep Wrangler

Ilyen Jeepet azért ritkán látni. Összesen 4500 konzervdobozból épült az összkerekes Wrangler hasonmása, a jótékonysági mű elkészültéhez 12 órára volt szükség és 12-18 esztendős fiatalok alkották meg a különleges járművet néhány éve.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Összerakták
4500 darab konzervből készült el az ikonokus terepjáró

A Jeep és a Canstruction Inc közös akciójában az volt a cél, hogy segítsenek a rászorulókon. A felhasznált 4500 konzervdoboz tartalmát szegény sorsú emberek között osztották szét, így összesen több ezren laktak jól a kezdeményezésnek köszönhetően.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jótékonyság
A konzervek tartalmát a rászorulók között osztották szét

Egyébként, nem ez az első ilyen autóépítéses program. Korábban Dodge Gran Caravan készült – persze, ne feledjük, amellett, hogy jótékonykodásról van szó, azért reklámnak sem utolsó a Jeep hasonmás megépítése. Amelyet ki is próbálhattak az érdeklődők, vagyis beleülhettek és képet készíthettek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kipróbálható volt
A különleges terepjáróba bele is lehetett ülni

„Ez az egyedülálló projekt nemcsak arra szolgált, hogy felhívja a figyelmet az éhínségre és a szegénységre, hanem azt is bemutatta, hogy a tudomány, a technológia, a mérnöki és a matematikai felkészültség milyen csodákra képes” – nyilatkozta Reid Bigland, a Fiat Chrysler Automobiles Canada elnöke és vezérigazgatója.