Legfrissebb hírek ÚJ

Mocskos meló: így kell kitisztítani egy SUV-ot, amely rettentő piszkos – Videó!

Mocskos meló: így kell kitisztítani egy SUV-ot, amely rettentő piszkos – Videó!

Sokan megbánják, hogy a járművüket olyan cuccok szállítására használják, amelyek rendetlenséget okoznak, vagy összekoszolják a szőnyeget, az üléseket, a csomagtartót. És ha nincs kitakarítva az autó, akkor bizony a mocsok lesz az úr – ahogy abban az összkerekes Chevrolet Equinox-ban, amelynek a tisztításán egy egész napon át dolgoztak a WD Detailing szakijai.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Igénytelen
Az, hogy koszos, piszkos, elhanyagolt volt a Chevy SUV, nem kifejezés

A Chevy SUV tulajdonosának szénát kellett szállítania, hogy etesse a beteg lovát. Minden nap legalább háromnegyed órát zötykölődött az utakon, el lehet képzelni, milyen nyomokat hagyott az állateledel. Ráadásul sárban, homokban, földutakon autózott a hölgy.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ráfért a tisztítás
Nem foglalkozott a gazdája az autóval, csak használta

Szóval, a szakembereknek volt feladatuk bőven, amikor megkapták a családi szabadidő-járgányt. Először a porszívó került elő, kezelésbe vették a szőnyegeket és alattuk is alaposan kitakarítottak. Aztán szükség volt ipari tisztítószerekre, hogy a rettenetes mocskot eltávolítsák.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Egész napos meló
Speciális felszerelés kellett az újjászületéshez

A kárpitot is alaposan kezelésbe vették speciális eszközökkel de úgy, hogy a felület ne sérüljön meg, csak és kizárólag a szennyeződés tűnjön el. Majd amikor a nagyja elkészült, az összes felületet megfelelő tisztító és fertőtlenítő oldattal kezelték le.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Lóeledel
Minden nap szénát szállítottak a járművel

Végül már csak időt kellett hagyni, hogy minden megszáradjon és újra rendeltetésszerűen lehessen használni az immáron szép, tiszta kocsit.

 

Forrás: youtube