Legfrissebb hírek ÚJ

Rendőrkapitányság lépcsőjén akart lehajtani a 4x4-es családi Toyotával

Rendőrkapitányság lépcsőjén akart lehajtani a 4x4-es családi Toyotával

Mindannyian hallottunk már elképesztő sztorikat a tévedhetetlennek tartott GPS-ek meghibásodásáról. Azok az emberek, akik szinte vakon hittek a navigációban és követték a szerkezet utasításait, sziklák között vagy akár tóban kötöttek ki. Egy portlandi nő a helyi rendőrkapitányság lépcsőjén törte össze összkerekes családi Toyotáját – de nem csak az a fránya technika volt a hibás...

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Probléma
A sofőr a GPS-re fogta a balesetet, de az alkohol volt a hibás

A Portland Maine rendőrség hivatalos Facebook oldalán volt olvasható, hogy egy Toyota fennakadt a kapitányság lépcsőjén. A kormány mögött ülő 26 éves nő áthajtott a rendőrség garázsán, majd nagy csattanással megállt. A hölgy a GPS-t hibáztatta, de a zsaruknak más volt a véleményük.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Furcsa parkolás
Eléggé összetörte, kilyukasztotta a nő a Toyotát

Rájöttek, nem a navigáció volt a baleset oka, hanem a magas véralkoholszint… Azok közül, akik olvasták a bejegyzést, többen is azt találgatták, vajon mennyit kell ahhoz inni, hogy valaki pont a rendőrség lépcsőjén akarjon legurulni a járműmével.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Érdekes látvány
Amikor meglátták a rendőrök az autót, alig hittek a szemüknek

Az incidensben szerencsére senki sem sérült meg. Volt némi anyagi kár, de lehetett volna rosszabb is. Mindenesetre, megint bebizonyosodott, hogy nem szabad megszegni az örök érvényű szabályt: aki iszik, az ne vezessen.