Legfrissebb hírek ÚJ

Téli túlélőtúrák – Videók!

Téli túlélőtúrák – Videók!

A tél beálltával nehéz feladatuk van a kormány mögött ülőknek. Főleg azoknak, akik elhagyják a viszonylagos biztonságot jelentő városi utakat és a szabadban próbálnak boldogulni. Off roadozás a mély hóban, fehér lepellel borított erdei utak meghódítása vagy éppen szibériai kőkemény meló – zseniális videókat mutatunk, s néha bizony tátva maradt a szánk. Jó szórakozást!

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Élvezet
Mindegy, milyen a járgány, csak tolni lehessen neki – akár a hóban is

Az off roadozás, a terepezés szerelmesei nem olyanok mint a medvék, hogy téli álomra menjenek. Csapatni a hóban is lehet, bár azért néha komplikáltabb, mint jó időben. Persze, a fanatikusokat a mostoha körülmények sem tartják vissza. Hála az égnek!

Beborította a hó az erdei utakat? Sebaj, tegyünk nagyobb, speciális kerekeket az összkerekes terepjárónkra, aztán gyerünk, toljuk! Az se késztessen minket hátrálásra, hogy a szinte járhatatlan út egyik felét mély szakadék „határolja”. Csak egy jó tanács: ilyenkor azért jobb követni a többet ésszel, mint erővel irányelvet...

Oroszország (vagy az egykori Szovjetunió) teherautó sofőrjeiről legendák íródtak. Most mindenki megnézheti, hogy miért. Szibéria nem éppen a Föld egyik legbarátságosabb területe, főleg télen, mondjuk, mínusz harminc Celsius-fokos hidegben, tengelyig érő hóban. A szállítmányt azonban minden körülmények között el kell juttatni a célállomásra, még akkor is, ha öregecske járgányban ülünk vagy éppen jeges folyó választ el minket a túlparttól.

 

 

Forrás: youtube