Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser óra a Casiótól – Videó!

Toyota Land Cruiser óra a Casiótól – Videó!

A világ egyik legjobb összkerekes terepjárójához strapabíró karóra dukál. A Casio nemrégiben piacra dobta a legújabb G-Shock Toyota Land Cruiser limitált szériás darabját, amely iránytűvel és hőmérővel is fel van szerelve. A nagy sikerre való tekintettel, továbbra is lehet kapni.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Exkluzív
Díszdobozba csomagolva

Igazi feltűnő jelenségről van szó, hiszen vibráló kék szíjat kapott az óra, amelynek szerkezete tökéletesen alkalmas arra, hogy a csapatós kalandok közepette magunkon viseljük, mivel por és sárálló.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Versenyképes
Akár a Dakar-ralin is nagy hasznát vehetjük

A gyártó szerint akár olyan extrém körülmények között is nagy hasznát vesszük, mint a világ leghíresebb és legkeményebb terepversenye, a Dakar-rali. Amellett, hogy mutatók jelzik a pontos időt, digitális kijelzője is van, a tok rozsdamentes acélból készült.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Casio G-Shock
Ütés és vízálló, iránytűvel és hőmérővel van ellátva

Twin érzékelős a karóra, ami annyit jelent, hogy a minél jobb tájékozódás érdekében iránytűvel, plusz hőmérővel van ellátva. Természetesen ütésálló, 200 méteres mélységig vízálló, világidő funkciós, stopperes, de idő visszaszámlálóval is el van látva. A kiskereskedői ára bruttó 110 ezer forint.

 

 

Forrás: youtube, Casio