Legfrissebb hírek ÚJ

Új autót kap a kaliforniai tűzvész hőse

Új autót kap a kaliforniai tűzvész hőse

Elképesztő történet látott napvilágot az Egyesült Államok nyugati partvidékén pusztító katasztrófával kapcsolatban. Egy nővér Toyota Tundrájával tört át a tűzoszlopon, hogy eljuthasson a kórházba és segíthessen a sérültek mentésében. A kocsi csaknem ráolvadt.

Allyn Pierce éppen az otthonában volt, amikor elszabadult a pokol és a környék lángba borult. Azonban nem esett kétségbe, beült a pickupjába és elindult a munkahelyére, hogy segíthessen azoknak, akik megsérültek a kaliforniai Paradise környékén pusztító tűzvészben. Nem volt egyszerű a közlekedés, hiszen a környéken szinte minden égett. Neki is lángoszlopon kellett keresztülvágnia.


Forrás: autoblog.com

Ő azonban nem teketóriázott, a kocsi ablakait lepedőkkel burkolta, be, nehogy rátörjenek, és attól sem rettent meg, hogy a motor esetleg felrobbanhat. Elakadt, és sokáig egy helyben vesztegelt a lángok között. Már azt hitte, ott éri majd a vég, azonban egy buldózer utat vágott neki az égő romoktól eltorlaszolt úton és ennek köszönhetően kiszabadulva beért a kórházba.


Forrás: autoblog.com

Elképesztő szerencséje volt, hogy ép bőrrel megúszta ezt az életveszélyes utat, hiszen a fotók tanúsága alapján a fehér színű Toyota Tundra pickup szinte ráolvadt menet közben. A karosszéria megrongálódott, a fényszórók kiolvadtak, szinte használhatatlan lett az autó. A világhálón felfigyeltek a hős nővérre, akiknek példamutató történetét sokam megosztották. A helyi Toyota márkaképviselet is felfigyelt rá és megígérte adományoz egy új Toyota Tundrát a nőnek.