Legfrissebb hírek ÚJ

Ütős filmszerepet kapott az új ötös BMW

Ütős filmszerepet kapott az új ötös BMW

Az Amazon Prime Video augusztus 31-én mutatja be Tom Clancy legendás Árnyékügynök karakterére írt új sorozatát, amelynek lendületes akciójeleneteiben egy BMW 540i xDrive limuzin érkezik a főhős Jack Ryan segítségére.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: BMW

A bajor prémium autógyártó modelljei mindig is otthonosan mozogtak a filmvásznon, azonban most az online sorozatok világában vállalt látványos debütálással a következő fokozatba kapcsol. Az Amazon az ikonikus regényíró, Tom Clancy világhírű figurájáról készítette el legújabb netes teleregényét, amelynek első évada augusztus 31-től a Prime Video tárházában lesz elérhető.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: BMW

Az író még az 1990-es években alkotta meg Jack Ryan karakterét, amelyet az Amazon új sorozatában John Krasinski (Amerikai taxi, Bőrnyakúak, Holiday) alakít majd. A főhős egy rendkívül tehetséges CIA-elemző, akinek különleges képessége van a kommunikációs sablonok és technikák kiszűrésére.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: BMW

Ezúttal azonban nem a biztonságos íróasztal mögött, hanem terepen kell helytállnia, hogy Európában és a Közel-Keleten megakadályozzon egy sor pusztító terrortámadást az Egyesült Államok és szövetségesei ellen.

Akcióból nem lesz hiány a négykerekű főszerepet pedig egy BMW 540i xDrive limuzin kapta, amelyet a nagyteljesítményű, soros hathengeres benzinmotor 4,8 másodperc alatt gyorsít fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, garantálva, hogy a CIA ügynökei mindig egy lépéssel ellenségeik előtt járjanak. Az intelligens összkerékhajtás még a legextrémebb vezetési szituációkban is jól jött, ahogyan azt a havas tájon forgatott, drámai autós üldözés is igazolja.