Legfrissebb hírek ÚJ

A hullámvasút pályáján is lehet motorozni – Videó!

A hullámvasút pályáján is lehet motorozni – Videó!

A triál menő Dougie Lampkin egészen elképesztő, lélegzetelállító trükkökre képes a motorján ülve. Teljesen mindegy, hogy milyen akadály tornyosul előtte, azt megmássza. Akár egy kiszuperált vidámparkot is akadálypályának tekint, nem ismer lehetetlent.

Aki kedveli ezt a sportágat, annek nem kell bemutatni a brit Douglas Martin Lampkint. Hiszen a brit klasszis motoros pályafutása során, az 1990-es évek végén és a 2000-re évek elején összesen tizennégy világbajnoki címet szerzett triálozásban.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Extrém
Épületre fel, épületről le...
Forrás: Red Bull

Ennél jobban nem is kell ecsetelni, milyen tudás birtokában van, s mire képes, ha felpattan egy kétkerekűre. Nos, ezt bizonyítják a videói is, az egyikben például egy ósdi kiszuperált mliánói vidámparkban őrültködik – a rajongók legnagyobb örömére.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Irány a természet!
Volt egy kis szabadideje, elment kirándulni
Forrás: Red Bull

Már az is lenyűgöző, ahogyan a bódék tetején ugrat vagy éppen a dodzsempályán driftel és ágaskodik az első keréken. S, természetesen neki arra sincsen szüksége, hogy a ringlispílt bekapcsolják. Sőt a korláton egyensúlyozás is csak a bemelegítést jelenti számára. Az igazi nagy durranás akkor következik, amikor felnyargal a hullámvasútra.

Az őrült motorosnak ugyanakkor az sem akadály, ha egy épületet kell bejárnia a gépével...