Legfrissebb hírek ÚJ

Kis túravassal próbálkozik a Rieju

Kis túravassal próbálkozik a Rieju

A spanyol gyártó a manapság egyre népszerűbb kategóriában próbál szerencsét, konkrétan A1-es jogosítvánnyal motorozható túraendurót készített.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Rieju

A Rieju Aventura 125, mint a nevében jegyzett szám is mutatja a 125 köbcentis kategóriát képviseli. Nem kell eszméletlen teljesítmény várni tőle a 13,5 lóerejével, de nem is ez a célja. Hanem az, hogy a kezdő motorosok is kipróbálhassák magukat a terepezésben és élvezetesen kirándulhassanak.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Rieju

A futómű is eszerint lett kialakítva. Elöl fordított villa van, hátul pedig monoshock rugóstag, amelynek az előfeszítését lehet állítani. A rugóút is elég hosszú, így tényleg lehet vele komoly terepen is csapatni. Nem véletlen, hogy alul van haspáncél is.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Rieju

Egyébként a Rieju Aventura kialakítása a mai túraenduro trendeknek megfelelő. Kellően masszív, ugyanakkor kényelmes is. Elöl kézprotektor, magasítható szélvédő fokozza a biztonságérzetet, a csapatáshoz éjszaka pedig a LED-es világítás is hasznos.

Azt egyelőre nem árulta el a spanyol gyártó, hogy mennyibe kerül majd az újdonsága, amely 2023-ben debütál majd a piacon Európában.