Legfrissebb hírek ÚJ

Terepmotor-suli 158 pacis Ducatikkal – Videó!

Terepmotor-suli 158 pacis Ducatikkal – Videó!

Európában már bevált, ezért az Egyesült Államokban is igyekszik a Ducati megismertetni a terepezés szépségét a motorosokkal. Az amerikai piac meghódításáért tett kísérlet újabb állomása a Ducati Riding Experience Enduro (DRE) program tengerentúli megrendezése, amely Utahban lesz, a kétnapos csapatás ára 1900 dollár, azaz 555 ezer forint.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Gyakorlás
A terepmotorozás szépségét próbálják megismertetni a résztvevőkkel

A Flying Iron Horse Ranch lesz a helyszíne a júniusi dzsemborinak, a közúti motorosok mellett amatőr versenyzőket is várnak az eseményre, életkortól függetlenül. Az olasz vállalat a DRE-t mindenkinek ajánlja, aki szeretné minél jobban elsajátítani a terepmotorozás alapjait. A jelentkezők képzését a korábban a Dakar-ralin is indult olasz Beppe Gualini vezeti.

Az összes résztvevő Ducati Multistrada 1260 Enduro motorkerékpárra ülhet. És most álljunk meg egy pillanatra. Merthogy egy brutális gépről van szó, amely a sportmotor és az enduro keveréke. Az 1262 köbcentiméteres Testastretta DVT blokk 158 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 129 Newtonméter. Azért vasmarok kell ahhoz, hogy az ember megfelelően uralja.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Izgalmas
Ügyességi feladatok is szerepelnek majd a programban

Ennek a veszedelemnek egy speciális változata a tavalyi Pikes Peak hegyiverseny céljába rekordidővel ért fel – az volt a márka hetedik sikere azóta, hogy 2008-ban először győzött.

 

 

Forrás: youtube