Legfrissebb hírek ÚJ

Tom Vialle a 2020-as MX2 világbajnok

Tom Vialle a 2020-as MX2 világbajnok

A krosszkirály csúcsmotorjának széria változatára le lehet csapni a KTM Centrumban, kell-e annál jobb bizonyíték a csúcsminőségre, hogy ezzel a vassal lett a legjobb.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: KTM

A KTM gyári csapatának francia versenyzője a hét közben az olaszországi viadalon biztosította be a motokrossz alsóbb kategóriás világbajnoki címét. Ezzel folytatta az osztrák márka dicsőséges hagyományait, hiszen immár a kilencedik klasszis, aki az alakulattal az alsóbb kategóriában megszerezte a koronát.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: KTM

Tom Vialle úgy nyilatkozott sikere után, hogy nehéz nap volt ez számára, hiszen büntetéssel kezdett. Azonban ezen át tudott lendülni és révbe ért. Tekintve, hogy csupán húsz esztendős és ez a második szezonja a világbajnokságon, fantasztikus, hogy 13 futamot megnyetr és ugyanennyin dobogóra állhatott még!

„Gratulálunk Tom, neked és a KTM 250 SX-F-nek! Gyertek és nézzétek meg Tom 2021-es munka eszközét a KTM Centrumban!” – írta az üzlet közösségi oldalán, hogy a csúcstechnika nem elérhetetlen a műkedvelők és az úgymond amatőrök számára sem.