Legfrissebb hírek ÚJ

Megnyílt a budapesti KTM és Husqvarna Centrum

Megnyílt a budapesti KTM és Husqvarna Centrum

Újra van Budapesten KTM szalon! Ünnepélyes keretek között megnyitották tegnap a magyar főváros XI. kerületében (Vizsla utca 6.) található KTM és Husqvarna Centrumot. A premieren elhangzott: ugyanolyan színvonalú kiszolgálásra számíthatnak az ügyfelek, mint például Bécsben vagy Los Angelesben. Sőt!

Képgaléria megtekintése (28 db kép)
Három év után
A fővárosnak újra van önálló KTM (és Husqvarna) szalonja

Az osztrák márka történelme rendkívül fényes, például neve szinte egybeforrt a Dakar-ralival, a világ leghíresebb és legnehezebb terepversenyét 2001-től 2019-ig uralta, s megnyerte.
„Rendkívül irigylésre méltó történelme van a KTM-nek. Hiszek az emberi értékekben, számomra az akarat például rendkívül sokat jelent. Megszakítás nélkül tizenkilenc győzelmet aratni a Dakaron nem lehet a véletlen műve, ehhez rendkívüli tudás szükséges. Hozzáállás, akarat, elszántság, küzdeni tudás, ami a KTM-et összességében is jellemzi. Ezt a profizmust szeretnénk átvenni, meghonosítani, felhasználni – nyilatkozta Pócsik László, a KTM és Husqvarna Centrum egyik tulajdonosa. – Biztos vagyok benne, a szalonunkra ezek az alapelvek jellemzőek lesznek. Rendkívül hozzáértő szerviz- és értékesítő csapattal várjuk az ügyfeleket. Nyilvánvaló, profitorientált vállalkozás a miénk, de számunkra ugyanolyan fontos, hogy partnerek, vagy akár barátok lehessünk. Szeretnénk segítséget nyújtani a szakértelmünkkel, nekünk tényleg fontos, hogy az ügyfél elégedett legyen. Éppen ezért azt szeretnénk, ha Budapesten ugyanolyan szolgáltatást kapnának a hozzánk betérők, mint például Bécsben, Los Angelesben vagy a világ bármely táján.

Képgaléria megtekintése (28 db kép)
Teljes kínálat
A terepgéptől a túraenduróig, az elektromos kerékpártól a versenygépig, a kiegészítőktől a ruházatig, minden megtalálható az impozáns szalonban

Többek között a szervizelést kamerákon keresztül a tulajdonos akár az otthonából is figyelemmel követheti, de a tesztmotor kínálat is párját ritkítja majd. Vigye el akár egy hétvégére az ügyfél a kiszemelt gépet, barátkozzon meg vele, ne csak néhány percnyi ismerkedés álljon a rendelkezésére, mielőtt megvásárolná. A kínálat természetesen bőséges, a terepmotortól az utcai gépeken át a versenymodellekig, az elektromos technikáktól az e-kerékpárokig, a legkülönfélébb kiegészítőkig.

Képgaléria megtekintése (28 db kép)
XXI. század
Komoly tesztmotorkínálat és kamerán keresztül figyelemmel követhető szerviz is várja az ügyfeleket

És, ami még rendkívül fontos: egyfajta közösségformáló szerepet szeretne betölteni a KTM és Husqvarna Centrum, de nem csak a márkahű motorosok között. Olyan találkapont lenne, ahova szívesen térnek be a két keréken közlekedők.
„Három éve készülünk erre a megnyitóra, ugyanis ennyi ideje nincs márkaképviseletünk Budapesten – nyilatkozta Hans Steiner, a KTM regionális igazgatója. – A legjobb partnert kerestük a legjobb helyen, s nyugodt szívvel és örömmel jelenthetem ki, mindkettőt megtaláltuk.”

Képgaléria megtekintése (28 db kép)
Édes élet
Pócsik László tulajdonos (balra) és Hans Steiner, a KTM regionális igazgatója az ünnepi tortával

Az ünnepélyes eseményen részt vett Gyenes Emanuel is. Az erdélyi motoros idén megnyerte a Dakaron a szervizháttér nélkül indulók kategóriáját, az Original by Motult.
„Tízszer indultam már a Dakaron, de mindig KTM motorral versenyeztem. A legmegbízhatóbb terepgépet gyártják az osztrákok, s egy hosszú távú extrém versenyen bizony rendkívül fontos a megbízhatóság. Én KTM-függő vagyok” – mondta mosolyogva Gyenes.

Képgaléria megtekintése (28 db kép)
Dakar Legend
A Dakaron már tízszer indult Gyenes Emanuel volt a díszvendég

A KTM és Husqvarna Centrum stratégiai partnere a Continental.
„A kiváló modellekre megbízható gumiabroncs kell – mondta Musztrai Ferenc, a Continental marketingvezetője. – Hiszünk a termékeink kimagasló minőségében, így például egyedülálló módon, hetvenkét órás visszavásárlási garanciát adunk a gumijainkra. Számunkra rendkívül fontos, az ügyfeleink elégedettek legyen, ezért is vállaltunk stratégiai partnerséget a KTM és Husqvarna Centrummal.

Képgaléria megtekintése (28 db kép)
Együttműködés
A Continental a KTM és Husqvarna Centrum stratégiai partnere. A gumiabroncsokra 72 órás visszafizetési garanciát kínál a vállalat