Legfrissebb hírek ÚJ

1100 lóerős pickuppal ünnepelte, hogy az NFL-be igazolt

1100 lóerős pickuppal ünnepelte, hogy az NFL-be igazolt

Jermaine Johnsont a New York Jets draftolta a 2022-es NFL-szezonra, s az amerikaifoci-játékos ezt kellőképpen megünnepelte. A 23 éves sportoló egy 1100 lóerős (!) Ram 1500 TRX öszkerekes izompickupot vásárolt magának.

Az új csapattársai előtt jó benyomást akart kelteni, ezért úgy döntött, új autót vesz. Segítségül hívta a San Diegó-i székhelyű Champion Motoring márkakereskedést, amely egyedi járművekkel látja el a sportolókat és más hírességeket. Persze, volt rá fedezete, hiszen csak az aláírási pénze 7,9 millió dollár, vagyis 2,6 milliárd forint volt.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Stílusos
Jermaine Johnson vadonatúj Ram 1500 TRX pickupja full extrás

Az 1500 TRX fekete színű, a beltere pedig fullos. Toyo Open Country M/T abroncsokkal rendelkezik. Az út közbeni szórakoztatásért vadonatúj, szinte koncerttermi hangzást biztosító JL Audio rendszer felel.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Kemény
A terepen is simán elmegy

A Ramban alapból 6,2 literes, V8-as motor üvölt, amely 702 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 881 Newtonméter. A vas 4x4-es hajtással és nyolcfokozatú automata sebességváltóval rendelkezik. A teherautó 4,6 másodperc alatt képes elérni a 100 kilométer/órás sebességet, a maximális tempója 190 km/ó.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
San Diego
A sztársportolók, az ismert emberek kedvenc kereskedésében vette meg a járművet

Ám Johnson ezekkel a számokkal nem volt elégedett, a Champion Motoring szakemberei pedig azon nyomban munkához láttak. Immáron 1100 paci tombol a pickupban, vagyis az NFL-játékos megállíthatatlannak, feltartóztathatatlannak tűnik. Egyelőre az utakon, de bízik benne, hamarosan a pályán is.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Pazar
A TRX alapból 702 lóerős, a New York Jets játékosaának vasa 1100 pacis és iszonyatosan menő

 

Forrás: youtube