Legfrissebb hírek ÚJ

A népszerű rapper új kedvence: Ford Broncóval csapat Fabolous

A népszerű rapper új kedvence: Ford Broncóval csapat Fabolous

John David Jackson, művésznevén Fabolous rendkívül népszerű rapper az Egyesült Államokban, s az, hogy sok a rajongója, rengeteg pénzzel jár. Azt vásárol magának, amit akar, a legújabb terepes játékszere egy összkerekes Ford Bronco, melyet az ízlései szerint alakítottak át.

A rappernek van már többek között Rolls-Royce Cullinanje, Mercedes-Maybach S-osztálya, sőt magángéppel repked egyik fellépésről a másikra, de a Bronco is remekül áll neki. Néhány napja osztotta meg az első képeket az új szerzeményéről, miközben az edzőterembe tartott.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Büszke az új játékszerére
Fabolous a napokban vehette át a Ford Bronco Badlands kulcsait

Az utastérben látható 12 colos, érintőképernyős LCD kijelző és a kerekek alapján Fabolous autója Badlands kiadás lehet. A zenész fehérre festette a keréktárcsákat, hogy jobban passzoljon a jármű színéhez. Azt nem lehet tudni, hogy a „kabin” teljesen fekete, vagy megvadította némi fehérrel, de az biztos, hogy terepen járásra maximálisan alkalmas a Ford, a hardcore környezetben is simán használható. A gazdájának nem kell a műutak unalmas világában ragadnia.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nem volt drága
Az összkerekes terepjáró alapára 15 millió forintnyi összeg alatt van. Ahhoz képest, hogy a Rolls-Royce Cullinanje több mint 100 millióba került...

A Bronco elejében talán 2,3 literes, EcoBoost, négyhengeres motor található, hétsebességes kézi, esetleg tízgangos automata váltóval összekapcsolva. Ám valószínűbb, hogy a csúcskiadást választotta, 2,7 literes, V6-os EcoBoosttal, amely 306 lóerős, a topnyomatéka pedig 400 Newtonméter.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Jól felszerelt
A full extrás gép csúcsteljesítménye 306 lóerő, a topnyomatéka 400 Newtonméter

A Badlands alapára 44495 dollár (14,7 millió forint) adók nélkül, ami meg sem közelíti a rapper garázsában álló Rolls-Royce Cullinan 330 ezer dolláros (109,3 millió forintos) értékét.

 

Forrás: youtube