Legfrissebb hírek ÚJ

A terepjárók megszállottja a Szikla

A terepjárók megszállottja a Szikla

Manapság Hollywood egyik legkeresettebb és legjobban kereső színészének számít Dwayne Johnson, akinek van mit a tejbe aprítania, telik neki nagyon komoly összkerekes vasakra.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Az izomkolosszus, akit többek között a Halálos Iramban-szériából, a Herkulesből ismerhetünk, legújabb alakítását pedig a Jumanji remake-jében láthatjuk, sosem tagadta, rajong pickupokért és a terepjárókért, amikor csak teheti ilyen négykerekűekkel közlekedik.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Sőt annyira rá van kattanva, a szakágra, hogy többnyire az akciódús filmjeiben is ilyen kocsikkal közlekedik. Mondjuk nem is lenne lenne másmilyenbe préselődnie a 196 centiméter magas és 118 kilogramm súlyú Sziklának, így aztán kézenfekvő a verda castingolás.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Két soron következő filmjében, a Rampage-ben egy vadonatúj Ford Broncóval hasít, a fent említett Jumanjiban pedig egy elképesztően dögös, extrém módon átalakított és felszerelt Land Rover Defenderrel zúz, így láthatjuk majd a vásznon.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Otthon persze sok méregdrága luxus sportkocsija is van, de leginkább a Ford F-150-es egyedi, csak neki készített példányával, valamint egy hasonlóan dögös Raptorral lehet látni, legalábbis Instagram-oldalán ezekről oszt meg utazós fotókat. Sőt egy egészen különleges lánctalpas Ice Rammel is rendelkezik, amelyet egy tuningműhely dobott össze neki télre.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Az édesapjának is ajándékozott már pickupot, szóval náluk családi hagyomány, hogy kedvelik a böszmenagy amerikai platós gépeket. Mondjuk tényleg hülyén nézne ki egy Toyota Priusban, vagy egy Nissan Micrában ez a behemót. Egy vérbeli macsónak tényleg izomautók kellenek, az passzol az egyéniségéhez.