Legfrissebb hírek ÚJ

Az M16-os és az AK-47-es sem képes kárt okozni a páncélozott BMW X7-esben – Videó!

Az M16-os és az AK-47-es sem képes kárt okozni a páncélozott BMW X7-esben – Videó!

A BMW X7 összkerekes erődítmény lett. A kanadai Inkas Armored Vehicle Manufacturing tehetős, veszélyhelyzetben élő személyeknek épített páncélozott szabadidő-autót, amely az M16-os és az AK-47-es tűzerejének is ellenáll.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Biztonságban
Az Inkas Armored Vehicle Manufacturing húszéves tapasztalattal a háta mögött alkotta meg a golyóálló BMW X7-est

A több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező kanadai cég nevéhez számtalan golyóálló luxusjármű megalkotása fűződik. Érdemes például megemlíteni a 2020-as Mercedes-AMG G63 VIP Limót.

A manufaktúra legfrissebb szerzeménye egy 2021/2022-es BMW X7, amelyet B6-os, szinte az összes kézifegyvernek ellenálló védelmi szintre emeltek, így a napi utazások során teljes biztonságban érezhetik magukat a benne helyet foglalók.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
B6-os szint
Szinte az összes kézifegyver ellen megvédi a benne ülőket

A fekete színű szabadidő-autó az Inkas szerint könnyedséget, mozgékonyságot sugall, nem állapítható meg az M50i-ről, hogy több van benne, mint ami kívülről látszik… A full extrás, többek között bőrös hűthető-fűthető-masszírozó funkciós fotelekkel ellátott, sokzónás klímával, elektromos kütyük sokaságával megtámogatott gép a 7,62-es lőszer erejének is ellenáll, de a tesztek alapján a kézigránát sem tud olyan kárt okozni a kocsinak, hogy menetképtelen legyen.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Bőrbe kötve
Miközben megóvja a célszemélyeket, full extrás kényelmet biztosít a belterében

Persze, jobb eltűnni a „forróvá” vált helyszínről, mintsem hadakozni. Éppen ezért az X7-es komoly játékos. A kocsi elejében 4,4 literes, V8-as, ikerturbós motor dolgozik, a csúcsteljesítménye 523 lóerő, a topnyomatéka pedig 750 Newtonméter. A technikához nyolcgangos automata sebességváltó kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
4.4, V8, biturbó
A szabadidő autó 523 lóerős, a topnyomatéka pedig 750 Newtonméter

Az Inkas szakijai megerősített felfüggesztéssel, komolyabb teherbírású fékekkel, vészvilágítással, szirénával, villogóval és telefonrendszerrel is növelték a felszereltségi szintet.

 

Forrás: youtube