Legfrissebb hírek ÚJ

Az NBA ásza, Luka Doncic egy Mansory-tuningos Lamborghini SUV-val jár

Az NBA ásza, Luka Doncic egy Mansory-tuningos Lamborghini SUV-val jár

A rajongók kíváncsiak arra, hogy a kedvenc sportolójuk, színészük, énekesük milyen autót használ. Azok, akik dollármilliókat keresnek évente, minden bizonnyal nem Toyota RAV4-gyel járnak. Itt van példának okáért a 23 éves szlovén kosárlabdasztár, az NBA egyik legnagyobb csillaga, Luka Doncic, aki 4x4-es, Mansory tuningos Lamborghini Urust vezet.

A Dallas Mavericks csapatát a Phoenix Suns ellen hétmeccses csatában győzelemre vezető, a Golden State Warriors elleni Nyugati Főcsoport-döntőre készülő klasszis fiatal kora ellenére rengeteg siker részese volt. Többek között nyert Euroligát, spanyol bajnokságot és kupát a Real Madriddal, volt az NBA újonca, az All-Star-csapat tagja.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Egyedi jármű
A Dallas Mavericks szlovén kosárlabdázója, az NBA egyik legnagyobb csillaga szeret luxusban utazni: Lamdborghini Urust vett magának, mégpedig Mansory tuningost

A 2021-22-es szezonban 10,2 millió dollárt (3,4 milliárd forintot) kereső kosárlabdázó a Mansory szakemberei által hangolt összkerekes Lamborghini Urusszal furikázik. Mivel egyedi átépítésű szabadidő-járműről van szó, a fekete színű, szénszálas kiegészítőkkel ellátott kocsi igencsak feltűnő.

Fekete kerekeket kapott a luxus SUV, szélesített kerékívekkel, ultraagresszív első légterelővel, új motorháztetővel, egyedi diffúzorral, három kipufogócsővel rendelkezik a vas.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Fókuszban
Rendkívül feltűnő a járgány

A Mansory teljesen exkluzív belső teret kínált a Lambóhoz – az alkotás neve Venatus, ami latinul vadászatot, üldözést jelent.

 

Forrás: youtube