Legfrissebb hírek ÚJ

Az NBA-játékos kabrió G 500 4x4² hardcore terepjárója

Az NBA-játékos kabrió G 500 4x4² hardcore terepjárója

Sztárkosárlabdázóhoz különleges terepjáró dukál. Julius Randle, az NBA-ben szereplő New York Knicks játékosa megadja a módját a mindennapi autókázásnak: egy összkerekes Mercedes-Benz G 550 4x4² kabriót választott.

Néhány héttel azután, hogy vásárolt magának egy fekete színű összkerekes Cadillac Escalade-et, az NBA-sztár úgy gondolta, az lenne a legjobb, ha egy cabriolet G-osztályt is a garázsában tudna.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Luxusmodell
Minőségi bőrbe burkolták az utasterét

A Knickshez négy esztendőre 117 millió dollárért, vagyis úgy 46 milliárd forintért aláíró 27 éves kosaras felkereste a San Diegóban székelő Champion Motoringot, a sportolók, az ismert emberek kedvenc kereskedését, s leadta a rendelését.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Masszív
Ilyec cuccal azért viszonylag nyugodt szívvel vág neki az ember a terepnek

Úgy tűnik, Randle elégedett volt a kínálattal, mert végül kinyitotta a pénztárcáját: egy 2017-es Mercedes-Benz G 550 4x4² terepjáróra esett a választása. A hardcore off road képességű modellben 4 literes, V8-as motor üvölt. A csúcsteljesítménye 416 lóerő, a topnyomatéka pedig 610 Newtonméter. Az aggregáthoz hétfokozatú automata váltó kapcsolódik és természetesen összkerékhajtás.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Különleges
Tető nélküli csapatás, azért ez csábítóan hangzik

Álló helyzetből kevesebb mint 7 másodperc alatt éri el a 100 kilométer/órás sebességet, a vége pedig 210 km/ó körül van. Persze, ennél a portáltengelyes autónál nem az a legfontosabb, hogy mire képes a sztrádán, sokkal inkább azért kerül fókuszba, hogy mit nyújt az aszfaltutak mellett.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Csapatós!
1 méteres mélységig „vízálló”

Nos, a 450 milliméteres hasmagassága és az 1000 mm-es gázlómélysége sokra predesztinálja.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Nagydarab
Elképesztő a szélessége, jó nagy helyet kell kiválasztani a parkoláshoz

 

Forrás: youtube