Legfrissebb hírek ÚJ

Bőkezű rapper: Kanye West orosz terepjárót adott Chris Brownnak – Videó!

Bőkezű rapper: Kanye West orosz terepjárót adott Chris Brownnak – Videó!

Meglepő, de emlékezetes ajándék: a huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező és divattervező, Kanye West egy összkerekes Sherp ATV-vel lepte meg énekes, dalszövegíró, táncos, színész barátját, az ugyancsak Grammy-díjas Chris Brownt. A 120 ezer dolláros (36 millió forintos) szibériai szörnyeteg mellé néhány pár saját márkájú cipő is járt.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Rapper
Kanye Westnek is van extrém terepgépe

A Sherp egy szibériai ATV, amelynek 6,8 tonna a teherbíró képessége és 82 órát üzemel egy tank gázolajjal. Egy 2,4 literes dízelmotor dolgozik benne, amely ugyan csak 75 lóerős, de a maximális nyomatéka 280 Newtonméter. A technikához ötsebességes kéziváltó csatlakozik és természetesen összkerékhajtás.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hardcore gép
Nincs olyan akadály, amelyen ne verekedné át magát az orosz Sherp ATV

Nem száguldásra tervezték, de mindenen átmegy, szó szerint kell venni az „all terrain vehicle” fogalmat. A bumfurdi, Tanknak is becézett szörnyeteg valóban megfékezhetetlen, 70 centis akadályra is felmászik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Menő vas
Akár pihenésre is tökéletesen alkalmas egy fárasztó csapatás vagy éppen terepmunka után

Kanye West ezzel a szibériai harcossal szállította ki korábban a rászoruló gyerekeknek saját márkája alatt futó cipőkollekcióját, a Yeezy Quantumot.
„Gratulálok Chris Brownnak, aki húsz éve ott van a színpadon. Sok akadályt és nehézséget leküzdöttél, megérdemled az elismerést mindazért a kemény munkáért, amit elvégeztél” – olvasható a rapper által Brownak írt levélben.

 

Forrás: youtube