Legfrissebb hírek ÚJ

Csak 350 darab készül ebből a különleges X5-ösből – Galéria!

Csak 350 darab készül ebből a különleges X5-ösből – Galéria!

A BMW nem sűrűn ad ki limitált szériás példányokat, éppen ezért üdvözítő az X5 Black Vermilion Edition megjelenése. Igaz, az összkerekes xDrive40i-re épült gép ára nem kispályás, 82300 dollárba, vagyis körülbelül 25 millió forintba kerül.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Vadító
A piros hűtőrács kifejezetten feldobja a dizájnt
Forrás: BMW

Kis szépséghiba, hogy a bajor gyártó csak az Egyesült Államokban jelenteti meg az X5 Vermiliont, Európában majd az X6 Black Vermilionnal és az X7 Frozen Blackkel akar a középpontba kerülni. A különleges X5-ös valamikor szeptember és december között lesz gyártósoron a dél-karolinai spartanburgi bázison. Jó néhány feltűnő dizájnelemet és exkluzív felszereltségi finomságot kap.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Minőség
A belterében is jól megfér egymás mellett a fekete és a piros, például az egészen exkluzív bőrborításon
Forrás: BMW

A szabadidő-autó fekete festésű, de megjelenik rajta/benne a piros is – ez egyfajta kontraszt, de mégis, remekül harmonizál, kiegészíti egymást a két szín. Hiába, az ellentétek néha vonzzák egymást…

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Feltűnő
Az egyedi könnyűfém keréktárcsa mögött megvillan a piros féknyereg
Forrás: BMW

A sötét M Shadowline Adaptiv Full LED-es fényszórók a kék X dizájn lézerfénnyel először jelennek meg az X5 xDrive40i-ben. A jármű megkapja a 22 hüvelykes M-es, exkluzív Orbit Grey könnyűfém keréktárcsaszettet, az M Sport kipufogórendszert, s több M-kiegészítővel is ellátják, hogy még dögösebb legyen.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Csúcstechnika
M Shadowline Adaptiv Full LED-es fényszóró kék X dizájn lézerfénnyel
Forrás: BMW

A mindössze 350 darabos szériában megjelenő különleges X5-ös utasterét BMW Individual Full Merino Black bőrrel vonták be, de a fekete színt itt is megvadították némi pirossal. Természetesen a különleges sorozatra utaló jelölés sem hiányozhat róla.