Legfrissebb hírek ÚJ

Ez tényleg menő! Törött Priusból épült a Cyberbuggy – Videó!

Ez tényleg menő! Törött Priusból épült a Cyberbuggy – Videó!

Annak ellenére, hogy a Tesla Cybertruck ég nem került gyártásba, az elektromos, összkerekes pickup továbbra is arra ösztönzi az embereket, hogy különféle konstrukciókat készítsenek, amelyek megpróbálnak úgy kinézni, mint az igazi. A népszerű YouTuber, Cyber Hooligan vett egy karambolos, összetört Toyota Prius C-t, és egy Cybertruck ihlette járművet, egy Cyberbuggyt épített belőle.

Amikor három évvel ezelőtt bejelentették a Cybertruckot, az emberek megőrültek az ötlettől. Hamarosan az internetet ellepték a barkácsépítések, próbálva pótolni, hogy az igazi gép sehol sem volt látható. Akadtak jól kinéző változatok, néhány a vicc-kategóriába tartozott, de legalább szórakoztatóak voltak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megy, de baj esetén véd is?
Cyber Hooligan játszógépe elég menő, nagy kérdés viszont, hogy mennyire biztonságos

Nos, Cyber Hooligan egy másik szintre lépett, amikor úgy döntött, újragondolja a Cybertruckot. Körülbelül 8000 dollárért (3 millió forintért) vett egy összetört Toyota Prius C-t, és elkezdte átalakítani.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Lehet vele vagánykodni
A terepen is jól elboldogul az elektromos gép

Mivel a Prius nem alkalmas terepen járásra, elkezdte szétdarabolni a kocsit. Minden felesleges alkatrészt kidobott belőle, a tengelytávot csökkentette, s le is rövidítette a gépet. A dizájn pedig olyan, hogy az alkotás minél jobban hasonlítson a Cybertruckra.

A „CyberPrius” elölről nézve tényleg hasonlít az eredetire, de a többi… Például a motorháztetőt egy darab vastag fémlemezből vágták ki, amely akár egy kisebb ütközés esetén is gyorsan roncsolódhat. A felső keret sem elég erős ahhoz, hogy bukóketrecként működjön egy estleges borulás esetén, így minden bizonnyal nem ez a világ legbiztonságosabb buggy terepautó. Viszont a hibrid hajtásláncnak köszönhetően szinte hangtalan – azért ez is valami.

 

Forrás: youtube